"Ubica Đokića upravo nas gleda, a poslao je i nekog na sahranu": Jeziva tvrdnja bivšeg operativca!

08.10.2021

08:41

0

Autor: J.J.

Mnogi rođaci i prijatelji već su bili na poligrafu zbog sumnje da iza zločina stoji neko jako blizak ubijenoj porodici

"Ubica Đokića upravo nas gleda, a poslao je i nekog na sahranu": Jeziva tvrdnja bivšeg operativca!
đokići sahrana GROBLJE sanduci7 0710 2021 foto sivački - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Božidar Spasić, nekadašnji pripadnik DB-a, tvrdi da je ubica porodice Đokić iz Aleksinca ili neko blizak počiniocu prisustvovao njihovoj sahrani!

- Nas ubica sad gleda! Ubice prate sve što se govori i piše, i ja sam potpuno saglasan s tim da ono što se piše u novinama ne može uticati na samu istragu. Prava istina je negde daleko. Ovo je jedan od težih slučajeva koji se dogodio u našoj zemlji. Ovaj slučaj je interesantan zato što se dogodio u jednoj maloj sredini, ljudi su preplašeni, a ubica je na slobodi - rekao je Spasić za "Kurir".

 

Poznavanje terena, prema njegovim rečima, može da bude veoma dobar pravac u istrazi.

- Morali su da pripreme teren. Svako ko radi sa novcem nalazi se u zoni opasnosti, prema tome, ako bismo tražili uzrok, onda bismo se sigurno na tome zadržali. Kad se radi o takvim ubistvima, nije nemoguće da je ubica prisustvovao sahrani ili da je neko za njega otišao na sahranu - mišljenje je Spasića.

Mnogi rođaci i prijatelji bili su na poligrafu, jer se sumnja da iza zločina stoji neko jako blizak ubijenoj porodici, a kao motiv ovako monstruoznog ubistva mnogi navode novac.

24sedam/Goran Sivački
 

- Zaista nisam imao u karijeri ovakav monstruozan slučaj izvršen na ovako gnusan način. Ovakva priprema, organizovanost... Policija ispred sebe ima mnogo težak zadatak koji mora da reši. Građani su preplašeni, ja lično sam uznemiren zbog svega ovoga, jer znam kolika je to tragedija - rekao je dugogodišnji inspektor u penziji Bratislav Timotijević.

Dodaje da je mnogo nezgodno pričati o motivu.

- Istraga je u toku i motivi mogu biti razni. Finansijski motiv možda može biti presudan, ali nijednog momenta ne smemo isključiti nijedan drugi. Apelujem na medije da se ne govori mnogo o motivima i detaljima, jer će sve to remetiti istragu. Treba baratati samo sa proverenim informacijama. Imajući u vidu da je čitava porodica nastradala, jako je teško govoriti samo o jednom počiniocu, moralo je biti bar dvoje počinilaca. U svakom slučaju, imali su logističku podršku. Ako nisu iz Aleksinca, morao im je neko ukazati na mesto i ostale stvari - dodao je Timotijević.

Podsetimo, mnogi rođaci i prijatelji već su bili na poligrafu zbog sumnje da iza zločina stoji neko veoma blizak ubijenoj porodici.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike