Potresan detalj sa sahrane u Obrenovcu: Trogodišnja devojčica dovedena na groblje da se oprosti od stradalih sestrica!

06.10.2021

13:20

2

Devojčica je bila mirna, nesvesna svega što se oko nje dešava

Potresan detalj sa sahrane u Obrenovcu: Trogodišnja devojčica dovedena na groblje da se oprosti od stradalih sestrica!
obrenovac sahrana devojcice strujni udar foto ljk8 - Copyright 24sedam/Lj.K.

Dve devojčice iz Obrenovca, Mia i Mina sahranjene su danas na Novom groblju u Obrenovcu, a među ožaloščenima na sahrani bila je i njihova najmlađa sestra Elena.

Na sahrani je prisustvovalo oko 50 ljudi, a niko nije mogao da zadrži suze. Majka devojčica je u društvu brata i sestre nepomično stajala slomljena bolom, dok je kum pokušavao da smiri prisutne.

Trogodišnju Elenu je na groblje dovela tetka, nakon opela i odvela je da prisustvuje sahrani. Devojčica je u njenom naručju bila mirna, nesvesna svega što se oko nje dešavalo.

Na sahrani je bilo suza, jauka i nepodnošljivog bola, a nakon svega kum se obratio svima koji su prisustvovali i pozvao ih na ručak, da bi ispoštovali devojčice koje su tragično stradale.

Podsetimo, devojčice Mina i Mina su stradale dok su se tuširale i to od strujnog udara, a njihova najmlađa sestra Elena je tragediju izbegla jer je u tim trenucima spavala i nije znala da su njene sestre otišle da se kupaju.

Njihova majka, koja se inače brinula za njih u tim trenucima je bila na poslu, a kući je dotrčala jer su je pozvale komšije.

- Taj dan sam krenula na posao. Morala sam da odem da ne bih dobila otkaz, a decu nije imao ko da čuva. Radnim danima idu u vrtić, a najstarija je išla u prvi razred. Mene su komšije pozvale i rekle mi da voda curi iz mog stana. Uplašena, krenula sam peške ka kući koja je oko 7km udaljena od mog posla, a u međuvremenu sam pozvala Aleksandra da ode do stana - rekla je majka Marija Vujičić za "Novosti" dan posle tragedije.

24sedam/Lj.K.
 

Kum Aleksandar Marinković je bio taj koji je zatekao nesrećan prizor.

- Zauvek će mi ostati urezana u sećanju scena kada sam ušao u stan i zatekao njih dve kako leže jedna preko druge. To je bilo strašno i to nikada neću zaboraviti. To mi je jako teško palo, jer ih volim kao da su moja deca. Komšinica mi je javila da se voda sliva sa sprata, tačnije iz stana i ja sam odmah krenuo tamo jer živimo blizu, a kada sam otvorio vrata, video sam strašan prizor - objasnio je kum za 24sedam.

Protiv majke bi, kako se navodi, moga biti podneta krivična prijava, ali ostaje da se sačekaju brojna veštačenja, saslušanja svedoka, nakon čega će tužilaštvo doneti odluku da li će majka biti procesuirana.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. A.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike