Majka skamenjena od bola ispred kovčega svojih mezimica: Kum smiruje rodbinu i prijatelje (FOTO)

06.10.2021

12:08

0

Obrenovac je danas zavijen u crno zbog tragične smrti sestara Mie i Mine

Majka skamenjena od bola ispred kovčega svojih mezimica: Kum smiruje rodbinu i prijatelje (FOTO)
obrenovac sahrana devojcice strujni udar foto ljk7 - Copyright 24sedam/Lj.K.

Na gradskom groblju u Obrenovcu u toku je sahrana  tragično stradalih sestrica Mie (7) i Mine (5), koje su poginuleod strujnog udara tokom tuširanja.

Na večni počinak ispraća ih unesrećena majka Marija V. kao i nekoliko bliskih rođaka, te kum Aleksandar Marinković, koji im se mnogo puta u životu našao da pomogne u teškim trenucima.

 

Teško da iko od okupljenih sugrađana, rođaka i prijatelja može zadržati suzu pred prizorom u kapeli, u kojoj su izložena dva dečja kovčega, prekrivena cvećem, ispred kojih stoji unesrećna majka, nema i skamenjena od bola.

Suze i jecaji, kao i jauci iz grudi jednod od bliskih rođaka stradalih devojčica slamaju srca svakog ko je došao danas da dva nedužna bića isprate na večni počinak.

Devojčice su poginule u subotu uveče od strujnog udara, dok su se tuširale. Sa njima je te večeri u stanu bila i njihova najmlađa sestra od tri godine, koja je nepovreena, a njihova samohrana majka u tenutku tragedije bila je na poslu.

U toku je istraga koja treba da utvrdi šta je izavzalo strujni udar. Najverovatnije, nesreću je izazvalo curenje vode u kupatilu  iz jednog od stanova u vertikali, što je u kontaktu sa strujnim žicama dovelo do kratkog spoja.

Trenutno se utvrđuje i najčina odgovornost zbog toga što je tako malu decu ostavila bez nadzora, a s druge strane, bila je na to prinuđena da bi zaradila platu, s obzirom da je otac devojčica na izdržavanjuzyatvorske kazne zbog silovanja.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. A.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike