Poznati kriminolog o brutalnom ubistvu porodice Đokić: Bilo ih je najmanje dvoje, tu nema greške!

06.10.2021

06:53

0

Istraga strašnog zločina i dalje traje

Poznati kriminolog o brutalnom ubistvu porodice Đokić: Bilo ih je najmanje dvoje, tu nema greške!
djokic đokić porodica radovanović - Copyright Printscreen/HappyTv

Kriminolog Dobrivoje Radovanović osvrnuo se na slučaj koji je potresao Srbiju, ubistvo porodice Đokić, i tom prilikom istakao da su najmanje dve osobe učestvovale u ovom strašnom piru.

Do sada je pronađena čaura, saslušano je oko 10 osoba koje su prošle poligraf, te dokazano da je otac Goran upucan sa jednim metkom, supruga Gordana sa dva (u grudi i glavu) i ćerka Lidija sa najmanje jednim u glavu.

- Postoje dve mogućnosti, a koja je verovatnija, nisam siguran. Prva je da je ovo delo profesionalanaca koji su pažljivo pratili njihovo kretanje, dakle, znali su tačno gde Đokići idu tog kobnog dana. Sačekali su ih da izađu iz kuće roditelja i kidnapovali ih na pogodnom mestu. Potom su ih ubili i odneli tela na jednu stranu, a auto na drugu stranu. Takođe tvrdim da ih je najmanje bilo dvoje. Tu nema greške - kaže Dobrivoje Radovanović, prenosi "Kurir".

Printscreen/HappyTv
 

 

Smatra da je reč o organizovanoj akciji, da niko na njih nije naleteo slučajno.

- Definitivno je o tome reč. Dakle, ono što, kako sam već naveo, sa sigurnošću mogu da tvrdim jeste da je bilo najmanje dvoje ubica. Trebalo je nositi tela i pripremiti benzin... Ako ih je bilo dvoje, najverovatnije ih je jedan čekao, a drugi je organizovao benzin. Ali nema greške da je taj neko slučajno naleteo na sve troje. Ne. Taj je hteo sve da ih ubije. Sve varijante koje sam naveo o tome ko bi mogao da bude ubica su u opticaju, ali dalje od toga ne mogu ništa da pričam, jer mnoge stvari koje se navode nisu zvanično potvrđene.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: A. B.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike