Policija masovno privodi osumnjičene na poligraf da rasvetli ubistvo porodice Đokić: Rođaka otkrila nove detalje o odnosu ćerke i oca!

05.10.2021

15:13

0

"Uskoro ćemo imati imena počinilaca"

Policija masovno privodi osumnjičene na poligraf da rasvetli ubistvo porodice Đokić: Rođaka otkrila nove detalje o odnosu ćerke i oca!
Copyright 24sedam/M.K./Printscreen/facebook

Udovica brata Gorana Đokića koji je ubijen zajedno sa suprugom Gordanom i ćerkom Lidijom, ubeđena je da su likvidirani zbog pljačke, a policija intezivno traga za počiniocima i privodi ljude na ispitvanje i poligraf.

Goranova snaja kaže da su danas trebali da preuzmu tela, ali su tela vraćena da se upotpuni neki deo obdukcije.

- To što im je učinjeno je više nego monstruozno. Goran je bio vezan za ćerku jedinicu. Radio je od jutra do mraka. Kuću su prodali još pre dve godine i sve je radio da ćerki kupi stan. Nije nešto htela u kući da živi. I taj novac je nestao. Divne ljude smo izgubili- kaže Verica za "Novosti".

U selu se pretpostavlja da je motiv ubistva novac odnosno koristoljublje. Time je na neki način i potvrđena nezvanična pretpostavka policije da je to nošenje novca koje je Goran imao kod sebe, motiv zločina. 

Policija raspolaže operativnom informacijom ko je osoba koja je, po svemu sudeći, tipovala tročlanu porodicu Đokić.

Kako navode mediji, monstruozno ubistvo je počinila najverovatnija razbojnička grupa, koja je imala pomoć nekog iz ovog kraja, koji detaljno poznaje teren.

24sedam
 

Ratomir Antonović iz Centra za bezbednost, istrage i odbranu rekao je u emisiji na Kurir TV da misli da će policija uskoro rasvetliti ubistvo porodice Đokić kao i da ćemo uskoro imati imena počinilaca.

Takođe, mnogo policajaca i u samom Aleksincu, kao i u Moravcu gde su poslednji put viđeni i obližnjoj Tešici gde je pronađen zapaljen auto razgovara sa meštanima, češlja svaki pedalj ovog kraja, kako bi ušli u trag počiniocima. 

Više osoba je privedeno i na informativni razgovor, a prema prvim saznanjima svi su prošli poligraf.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. A.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike