Uznemirujuće fotografije: Ovo je sve što je ostalo od automobila porodice Đokić! (FOTO/VIDEO)

03.10.2021

08:34

1

Autor: M. Kostić

Od automobila "folksvagen pasat" ostala je samo školjka

Uznemirujuće fotografije: Ovo je sve što je ostalo od automobila porodice Đokić! (FOTO/VIDEO)
zapaljen auto đokić3 - Copyright 24sedam

Policija od jutros prikuplja dokaze na mestu gde je nađeno vozilo porodice Đokić, čija su tela nađena spaljena posle višednevne potrage. 

Od automobila  "folksvagen pasat" ostala je samo školjka zbog čega je na području obraslom rastinjem bilo i nemoguće uočiti vozilo iz helikoptera.

24sedam
 

Njihova tela pronađena su na 10 kilometara od mesta gde je nađeno vozilo, zapaljena i prekrivena daskama. S obzirom na način na koji je ubistvo počinjeno, policija sa pravom sumnja da ovaj stravičan zločin nije delo jednog čoveka, već, vrlo moguće, organizovane grupe.

Telo muškarca identifikovano je na osnovu otiska prsta, dok je telo žene identifikovano po narukvici. Mesto gde su tela nađena od samog sela nalazi se na oko tri do četiri kilometara. Đokići su, kako se sumnja, ubijeni iz koristoljublja.

24sedam
 

Oni su poslednji put viđeni u nedelju kasno uveče, kada su krenuli u pravcu Aleksinca iz kuće Goranove majke. Kamera je oko 2 sata ujutru snimila njihov automobil u selu Tešica, a prethodno su ih oko ponoći kamere snimile da iz Moravca kreću u pravcu drugačijem od uobičajenog.

24sedam
 

Šta se tačno dogodilo u tih 120 minuta, ostaje da utvrdi istraga.

Kako je objasnio direktor policije Vladimir Rebić  u gostovanju na TV Prva nemaju nikakvu dilemu da se desilo ubistvo tročlane porodice Đokić.

24sedam
 

- Radi o dobro pripremnjenom zločinu, a u prilog tome govori i činjenica da je nabavljen  benzin da se spali vozilo i žrtve - objašnjava.

24sedam
 

Podsetimo, nestanak Đokića je prijavila rodbina nakon što se dva dana Goran nije pojavio u menjačnici koja je u njegovom vlasništvu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike