Detalji svirepog ubistva iz Kučeva: Viđali se sa istom ženom, pa brat odlučio da zadavi drugog

03.10.2021

06:32

0

Autor: M. P.

Braća su od ranije poznata policiji

Detalji svirepog ubistva iz Kučeva: Viđali se sa istom ženom, pa brat odlučio da zadavi drugog
Copyright Profimedia

Ivan M. (43) iz Kučeva uhapšen je zbog sumnje da je preksinoć oko 17 časova nakon kraće svađe zadavio svog rođenog brata Mirka (39) u stanu u kome su živeli, navodno zbog žene sa kojom su se obojica viđali.

Pretpostavlja se da je Ivan tog kobnog dana bio u gradu, a kada se vratio u stan, zatekao je brata sa njegovom devojkom.

- Počeli su da se se svađaju i tuku, a onda je Ivan ščepao brata za vrat i udavio ga. Sumnja se da su i osumnjičeni i žrtva bili u alkoholisanom stanju - priča izvor i dodaje da žena nije prisustvovala zločinu, jer je navodno pre toga otišla.

Nakon što je ubio brata, kako smo već pisali, Ivan je otišao u kafanu, seo za sto, poručio piće i rekao: "Ubio sam govedo!" Svi okupljeni su bili šokirani time što je izgovorio, u prvi mah čak nisu poverovali. Ivan M. se posle priznanja u kafani sam prijavio policiji, kojoj je dobro poznat od ranije.

- Braća su se često svađala i tukla, a neretko su se i međusobno prijavljivali policiji. Patrole su ih redovno obilazile, opominjali su ih zbog tuča, čak su im izricane i mere zabrane prilaska jedan drugom, ali ništa nije davalo rezultat, nastavljali su po starom - objašnjava izvor

Komšije ove porodice i dalje su u šoku, iako su znale da braća nisu u dobrim odnosima.

-Samo što sam čula šta se dogodilo i ne mogu da poverujem. Oba brata su alkoholičari, a nastradali Mirko je već odavno poznat policiji zbog raznih krivičnih dela. Živeli su svo troje u vrlo lošim uslovima u podrumskim prostorijama jedne stambene zgrade, iako su se često svađali ništa nije ukazivalo da će da se dogodi ovako svirepo ubistvo i da brat podigne ruku na rođenog brata - rekla je meštanka koja se zatekla u Kučevu odmah nakon ubistva.

Određeno zadržavanje

Policija je uhapsila Ivana M. zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. - On će posle isteka zadržavanja biti priveden u Više javno tužilaštvo u Požarevcu na saslušanje - rekao je izvor za Kurir.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike