Horor u Kučevu! Zadavio rođenog brata zbog žene: Nakon svirepog ubistva, otišao u kafanu i gostima rekao tri jezive reči!

01.10.2021

21:31

0

Autor: 24sedam

Tačan uzrok ovog ubistva biće otkriven posle detaljne istrage

Horor u Kučevu! Zadavio rođenog brata zbog žene: Nakon svirepog ubistva, otišao u kafanu i gostima rekao tri jezive reči!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

I. M. je tokom poslepodneva bio u gradu i nakon povratka kući zatekao je rođenog brata sa ženom sa kojom su živeli, nezvanično saznaje Informer.

Usledila je tuča i I. M. je zadavio svog rođenog brata.

-Samo što sam čula šta se dogodilo i ne mogu da poverujem. Oba brata su alkoholičari, a nastradali Mirko je već odavno poznat policiji zbog raznih krivičnih dela. Živeli su svo troje u vrlo lošim uslovima u podrumskim prostorijama jedne stambene zgrade, iako su se često svađali ništa nije ukazivalo da će da se dogodi ovako svirepo ubistvo i da brat podigne ruku na rođenog brata - rekla je meštanka koja se zatekla u Kučevu odmah nakon ubistva.

I. M. (43) je odmah nakon ubistva, prema nepotvrđenim informacijama, otišao u kafanu i prisutnima rekao "Ubio sam govedo!". Ubrzo zatim, policija Kučeva ga je privela i odredila mu meru zadržavanja.

Tačan uzrok ovog ubistva biće otkriven posle detaljne istrage.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike