Oteo verenicu jer je u njenom telefonu našao sliku drugog muškarca! Epilog vriske na Zvezdari

30.09.2021

15:03

0

Autor: 24sedam

N. Č. ispričao u policiji da je verenički prsten i sunčane naočare M. A. bacio kroz prozor

Oteo verenicu jer je u njenom telefonu našao sliku drugog muškarca! Epilog vriske na Zvezdari
Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

N. Č. (30), iz Beograda, koji je uhapšen u utorak po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva zbog sumnje da je oteo svoju devojku M. A. (31) i izvršio prinudu nad njom, navodno je izjavio da nije oteo verenicu, već da su se njih dvoje posvađali zbog fotografije koju je video u njenom telefonu.

U krivičnoj prijavi se navodi da se N. Č. sumnjiči da je, u utorak u 15.45 u Ulici Vojislava Ilića, M. A. ugurao u auto, zaključao vrata i krenuo ka Kruševcu.

- Oštećena je zahtevala da je pusti da izađe, ali je on to odbijao - navodi se u prijavi.

Policajci sa Zvezdare i iz Jagodine, u saradnji s dežurnim zamenikom Prvog osnovnog javnog tužilaštva, uspeli su da lociraju automobil i uhapse N. Č. na teritoriji Jagodine.

Kako nezvanično saznajemo, reč je o verenicima koji žive u Brusu, a u utorak su krenuli za Beograd.

- Prema tvrdnjama N. Č., usput su se posvađali, pošto je on u njenom telefonu video njenu fotografiju s drugim muškarcem. Kako je rekao, uzeo joj je verenički prsten i naočare za sunce i bacio ih kroz prozor. Tvrdio je da su svađa i vriska koje su građani prijavili policiji nastale zbog toga što je M. A. tražila da joj kupi nove naočare. Dodao je i da je tačno da ju je vukao za ruku i da je to uradio da bi je ubedio da se smiri i uđe u kola - otkriva izvor.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti