Progovorio o bizarnoj smrti supruge Vinke: Autobus je vukao za sobom jer joj se mantil zakačio za vrata

29.09.2021

12:02

0

Autor: 24sedam

Nesrećna žena stradala na autobuskoj stanici, vraćajući se kući od lekara

Progovorio o bizarnoj smrti supruge Vinke: Autobus je vukao za sobom jer joj se mantil zakačio za vrata
Autobus/Ilustracija - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Vinka M. (70), iz Bora, preminula je u bolnici nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila juče u tom gradu. Nesrećna žena stradala je oko 14 sati pri izlasku iz autobusa, kada su joj vrata zakačila mantil koji je imala na sebi.

Tako zakačenu za vrata, autobus ju je vukao nekoliko metara.

Vozač je verovatno nije video, a pretpostavlja se da su vrata uhvatila zadnji deo njenog mantila i zatvorila se. Ona je ubrzo izgubila ravnotežu i pala, a autobus ju je vukao za sobom.

Kada je stigla Hitna pomoć, konstatovane su joj lakše telesne povrede, ali je, nažalost, žena nakon nekoliko sati preminula u bolnici.

Nebojša, suprug nastradale žene, kazao je za "Kurir" da je Vinka juče išla po rezultate kod lekara i da se zapravo vraćala kući.

- Ne znam tačno šta se desilo. Čuo sam da je izlazila iz autobusa i da su joj vrata zakačila mantil. Imala je na se dugačak kožni mantil. Vozač je nije video i krenuo je sa stanice - priča ožalošćeni suprug.

On dodaje da je slučajno saznao za tragediju.

- Trebalo je da se do 15 sati vrati kući, ali kako je nije bilo do 17 sati, pozvao sam trijažno odeljenje u bolnici i oni su mi rekli da moram da odem u bolnicu sa njenom zdravstvenom knjižicom. Kada sam otišao tamo rekli su mi da je imala prelom rebara i da joj je bubreg uništen. Šta je sve bilo, videćemo na obdukciji. Bitno je da je usled povreda preminula ubrzo u bolnici. Nisu mogli da je spasu - kaže nesrećni čovek.

On i Vinka imaju dvojicu sinova.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike