Ubica osuđen na osam godina zatvora: Presuda za ubistvo Kruševljanke koja je nađena izbodena na obilaznici!

16.09.2021

11:43 >> 12:52

0

Autor: j.jovanovic

Stefan G. (28) iz Kruševca osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od osam godina zbog ubistva Kruševljanke Gordane P. (50) u julu ove godine

Ubica osuđen na osam godina zatvora: Presuda za ubistvo Kruševljanke koja je nađena izbodena na obilaznici!
Copyright Pixabay

Viši sud u Kruševcu je prihvatio sporazum o priznanju krivičnog dela koje je nadležno tužilaštvo zaključilo sa optuženim i oglasilo ga kriviim zbog izvršenja krivičnog dela ubistvo.

Ceo slučaj u početku je bio okvalifikovan kao ubistvo u pokušaju. Nesrećna žena bila je živa kada je primećena 14. jula oko 20 sati, na istočnoj obilaznici kod Kruševca sa teškim telesnim povredama vrata. Posumnjalo se odmah da je napadnuta, kao i da su udarci naneti oštrim predmetom, najverovatnije nožem. Nezvanično se spekulisalo da je motiv napada neraščišćen sukob između žrtve i napadača.

Pročitajte još:

-Putnici su primetili teško povređenu ženu i neki od njih su zaustavili vozila kod istočne obilaznice kod Kruševca i izašli da joj pomognu, zvali su i policiju i hitnu pomoć – navodi izvor.

Sve se odigralo oko 20 sati i vrlo brzo žena je prebačena u bolnicu. Povrede su nanete nekim oštrim predmetom, moguće da je nož u pitanju.

Pročitajte još:

Lekari su sanirali povrede i osposobili pacijentkinju za dalji transport do Kliničkog centra Niš, gde je bilo neophodno dalje lečenje. Međutim, uprkos naporima lekara, Gordana P. je preminula i slučaj je prekvalifikovan u ubistvo. Policija je posle nekoliko dana uhapsila počinioca, koji je u međuvremenu priznao krivično delo. Krvavom epilogu prethodila je verbalna rasprava.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike