Bošković vređao ženu, pa je napao fizički: "Sin molio da prekinu da se biju"

17.09.2021

20:19 >> 08:40

0

Autor: 24sedam

Njemu je određeno zadržavanje od 48 sati saznaje 24sedam

Bošković vređao ženu, pa je napao fizički: "Sin molio da prekinu da se biju"
Printscreen/Youtube/Al Jazeera Balkans

Poznatom sportskom novinaru Milanu Boškoviću određeno je zadržavanje od 48 sati zbog nasilja u porodici.

Naime, on se sumnjiči da je pretukao svoju bivšu suprugu sa kojom živi u vanbračnoj zajednici Jelenu (38) u njihovom porodičnom domu na Novom Beogradu. Napadnuta žena lično je prijavila novinara.

Pročitajte još:

Jelena je policiji ispričala da su se sporazumno razveli pre godinu i po dana, te da je razlog bio njegova preljuba. Istakla je da ovo nije bio prvi put da je bio nasilan, ali ga nikad pre nije prijavljivala. Živela je u Barajevu kod majke, a pre dve nedelje se vratila na Novi Beograd u stan kako bi detetu bilo lakše da ide u školu. Rekla je, takođe, da je jutros oko 9 časova, kada je spremala doručak sinu, videla da je Milan nervozan. Rekao je, kako je ona ispričala policiji, da mu je uništila život i vezu koju je imao tokom braka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milan Boskovic (@milanboskovic)

Kada je počeo da je vređa da je “prljava seljančura iz Barajeva” prišao joj je i ona, zato što je znala da će da je povredi, prošla je prstima kroz njegovu kosu, jer je istu presadio.

Jelena je ispričala policiji da je nakon toga uzeo cipelu i gađao je u glavu, a posle toga je otišla do kupatila. Zatim, došao je za njom, gurnuo je u kadu, a ona je, kako je ispričala, udarila leđima o česmu, a zatim joj je lupio par šamara.  Krenula je u spavaću sobu, a on ju je gurnuo na krevet i legao preko nje. Prema njenim rečima, u tom trenutku je naišlo dete koje ih je razdvajalo i vikalo:  -Skloni se od mame, nemojte više da se bijete.

Nakon toga, Jelena je, kako tvrdi, uzela dete i krenula sa njim u školu, a Milan je pokušavao da smiri situaciju. Hteo je da ih vozi do škole, a ona je to, kako ističe, prihvatila, zato što je sin to tražio. Kad je ostavila dete u školi krenula je peške drugim putem, a on je pokušavao da se pomire. Nakon toga, tvrdila je ona, došla je u policiju i sve prijavila, prenosi Blic.

Obavešteno je Treće Tužilaštvo, koje je naložilo da se Milanu Boškoviću odredi zadržavanje do 48 časova, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Pročitajte još:

Pismenim putem obavešten je Centar za socijalni rad, prenosi Pink.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti