"Život mu je sačuvala suknja, on je...": Ovako su Velja Nevolja i Marko Miljković najstrašnije ogovarali Zvicera!

18.09.2021

13:38

0

Autor: 24sedam

Klan Belivuk- Miljković sumnjiči se za najmanje sedam likvidacija, a označeni su kao beogradska ekspozitura kavačkog klana, koja je neke zločine vršila, k

"Život mu je sačuvala suknja, on je...": Ovako su Velja Nevolja i Marko Miljković najstrašnije ogovarali Zvicera!
24sedam/Printscreen

Veljko Belivuk i Marko Miljković bili su besni na vođu “kavčana” Radoja Zvicera, a u porukama preko Skaja, ali i uživo, ogovarali su ga da je nesposoban i da mu je život spasila supruga Tamara!

Da podsetimo, klan Belivuk- Miljković sumnjiči se za najmanje sedam likvidacija, a označeni su kao beogradska ekspozitura “kavačkog” klana, koja je neke zločine vršila, kako se sumnja, po nalogu Zvicera. Oni su, kako pišu Novosti, smatrali da su za “poslove” slabo plaćeni.

Pročitajte još:

Iako se verovalo da su u Crnu Goru u januaru prošle godine, neposredno pred hapšenje, otputovali u Kotor na babine i krsnu slavu Radoja Zvicera, nove informacije navodno ukazuju da je glavni cilj posete Kotoru bio problem s novcem, koji su nameravali tada da reše. Međutim, da li su tu nameru ostvarili, ostalo je nepoznato.

Veljko Belivuk i Radoje Zvicer Foto: printscreen

– I danas, dok su u pritvorskim ćelijama, Belivuk i Miljković za sve krive Zvicera. Tvrde da je nesposoban i da su mu oni “napravili ime”, a da ne bi bio među živima da ga nije spasila “suknja”, aludirajući na Zvicerovu ženu Tamaru, koja je zapucala u Kijevu na napadače i tako mu spasila život – prenosi beogradski dnevnik.

Pročitajte još:

Radoje Zvicer, podsetimo, uspeo je da izbegne hapšenje i za njim je raspisana poternica. Neuspelu likvidaciju u Kijevu, kako se sumnja, organizovali su suprotstavljeni “škaljarci”.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti