"Bio je sav krvav sa hematomima na glavi od mučkog udarca": Otkriven motiv svirepog ubistva u kom je sestrić ubio ujaka na svadbi!

21.09.2021

19:39 >> 19:56

0

Autor: j.jovanovic

Pokojni Živadinović i osumnjičeni Mlađan N. sporečkali su se na svadbi Živadinovićeve ćerke

"Bio je sav krvav sa hematomima na glavi od mučkog udarca": Otkriven motiv svirepog ubistva u kom je sestrić ubio ujaka na svadbi!
Copyright Foto: Printskrin/facebook

Istražitelji čekaju rezultate obdukcije, kao i toksikoloških analiza, koje su naložene nakon smrti Dragana Živadinovića (56) iz Svrljiga, koji je pretučen na ćerkinoj svadbi u jednom hotelu u Nišu, kako bi odlučili o daljim koracima u odnosu na osumnjičenog Mlađana N. iz Knjaževca.

Ivan Marković, portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičeni, koji je inače sestrić preminulog, je nakon nemilog događaja u pritvoru proveo četiri dana.

Pročitajte još:

Teške povrede

– Osumnjičeni je hapšen i bio je u pritvoru od 6. do 10.septembra zbog nanošenja teške telesne povrede. Po saslušanju svedoka, on je pušten da se brani sa slobode. U međuvremenu smo dobili informaciju da je povređeni preminuo i odmah je obavljena klinička obdukcija i naložena sudsko-medicinska obdukcija i toksikološke analize, radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti, odnosno da li je to posledica nanošenja teške telesne povrede. Kada dobijemo te rezultate odlučićemo o saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, o eventulano novoj kvalifikaciji krivičnog dela, i daljem postupanju – rekao je Marković.

Komšije preminulog kažu da je on bio fin čovek.

– Radio je u Mašinskoj industriji u Svrljigu, a hobi mu je bio ribolov. S jednim komšijom je često odlazio na pecanje, a išli su zajendo i da beru pečurke, znao je da nađe i tartufe – kaže komšija Živadinovića, dok komšije Mlađana N. pričaju da je on iz dobre porodice i da je njegova majka rođena sestra Živadinoviću.

– Porodice su bile u dobrim odnosima, posećivali su se. Neverovatno mi je da je su se njih dvojica potukla, moguće da je alkohol svemu kumovao – kaže komšija.

Pokojni Živadinović i osumnjičeni Mlađan N. sporečkali su se na svadbi Živadinovićeve ćerke.

– Draganu se jedna gošća požalila da Mlađan dosađuje njenoj prijateljici. Dragan je odmah reagovao i zahtevao da Mlađana udalje iz sale. Nekoliko minuta kasnije, Mlađan, koji se valjda osetio poniženim, prišao je i udario ga pesnicom u glavu, potom su izašli napolje, a Dragan se vratio sav u modricama, krvav i iscepane odeće. Neki kažu da ga je sestrić oborio i šutirao – rekao je jadn gost sa svadbe.

Hematomi na glavi

Izvor iz istrage kaže da Mlađan N. posle hapšenja nije sporio da se potukao s ujakom.

Pročitajte još:

– Činjenica je da je sestrić snažno udario ujaka u glavu. Imao je hematome i dva puta je bio operisan. Zbog tih hematoma mu je kasnije i pozlilo, i nema sumnje da je reč o nanošenju teške telesne povrede sa smrtnim ishodom – kaže izvor.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike