Stravično! Ovo je monstrum koji je pretukao suprugu i izobličio od batina: "Od eksera na motki sva izgrebana po telu" (FOTO)

31.08.2021

11:01 >> 11:49

0

Autor: j.jovanovic

Za nasilje u porodici je kažnjavan više puta, a trenutno ima izrečenu meru zabrane prilaska supruzi

Stravično! Ovo je monstrum koji je pretukao suprugu i izobličio od batina: "Od eksera na motki sva izgrebana po telu" (FOTO)
Copyright Foto: Instagram.com/Printscreen

Goran V. (30) iz mesta Zablaće kod Čačka, koji je u noći između nedelje i ponedeljka, zverski pretukao svoju suprugu, od ranije je poznat organima gonjenja, ne samo zbog nasilja u porodici, već i zbog nelegalnog posedovanja oružja.

Za nasilje u porodici je kažnjavan više puta, a trenutno ima izrečenu meru zabrane prilaska supruzi.

Pročitajte još:

Pripadnici MUP-a koji su na terenu prikupljali dokaze i izjave, kažu da ovakav slučaj prebijanja, nisu videli u svom radnom veku.

– Reč je o ekstremnom obliku nasilja u porodici i to stoji jasno navedeno u izveštaju koji je dostavljen tužiocu. Po prijavama iz te porodice, inače pozivala nas je sadašnja žrtva, mi smo postupali mnogo puta. Svaka naša intervencija je uredno zavedena i prosleđena Tužilaštvu. I ako sam se za ove godine rada u policiji nagledao svega, ovakav slučaj nisam imao. Žena je bila potpuno izubijana, od eksera na motki bila je sva izujedana po celom telu. Krvava, bez uha, polomljenih rebara i kostiju. Potpuno izobličena… Tako prebijenu našli smo je bačenu na asfalt u Zablaću – kaže izvor iz policije.

Kako nezvanično saznajemo slučaj prebijanja nesrećne žene u Čačku vodi Osnovno javno tužilaštvo. Dežurni tužilac Jasmina Lazović juče je osumnjičenom za brutalno nasilje u porodici odredila meru zadržavanja u pritvoru do 48 sati. Plan je da on danas u popodnevnim satima bude saslušan.

Pročitajte još:

Kako nezvanično saznaje Informer, Goranu V. se u ovom slučaju na teret stavljaju tri krivična dela, dva u slučaju prebijanja supruge i majke i treće kršenje mere zabrane pirilaska supruzi zbog ranije počinjenog dela nasilja u porodici, odnosno nasilja koje je vršio nad suprugom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike