Ni posle dve godine ne nazire se kraj: Suđenje bivšem predsedniku Opštine Grocka opet odloženo

27.11.2020

10:20 >> 10:23

0

Autor: E. H.

Dragoljub Simonović optužen za paljenje imovine nekadašnjeg policajca, a sada novinara portala Žig info Milana Jovanovića 12. decembra 2018. godine

Ni posle dve godine ne nazire se kraj: Suđenje bivšem predsedniku Opštine Grocka opet odloženo
Copyright Dragoljub Simonović Tanjug

Suđenje bivšem predsedniku Opštine Grocka Dragoljubu Simonoviću i drugim optuženima za paljenje imovine nekadašnjeg policajca, a sada novinara portala “Žig info” Milana Jovanovića 12. decembra 2018. godine, odloženo je danas u Drugom osnovnom sudu u Beogradu za 7. decembar.

Do odlaganja je došlo jer je optuženi Vladimir Mihailović i dalje u samoizolaciji zbog koronavirusa, a suđenje je zbog istog razloga bilo odloženo i 10. novembra, prenosi Tanjug.

Pročitajte još: Drama u autobusu na Autokomandi: Žandarmerija razoružala muškarca (47), putnik mu video pištolj

Simonović se tereti da je druge optužene podstrekavao da u znak opomene zapale imovinu Jovanovića 12. decembra 2018. godine.

Optuženi su i Igor Novaković i Vladimir Mihailović, koji se terete za krivično delo “teško delo protiv opšte sigurnosti”, a Simonović se tereti da ih je na to podrstrekao.

Aleksandar Marinković tereti se kao direktni izvršilac krivičnog dela, ali je od zimus u bekstvu i za njim je raspisana međunarodna poternica, a postupak je razdvojen.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike