Izbola samu sebe, pa se zaklala?!: Istraga o zločinu u selu Rečica ide u dva smera

05.01.2021

15:21 >> 19:25

0

Autor: E. H.

Radenka Kostić (84) zatečena je mrtva sa brojnim ubodima po telu. Nije bilo moguće odmah utvrditi da li se radi o ubistvu ili samoubistvu, pa je tužilac nal

Izbola samu sebe, pa se zaklala?!: Istraga o zločinu u selu Rečica ide u dva smera
Copyright Ilustracija/Profimedia

Telo Radinke Kostić (84), koja je jutros pronađena mrtva u njenoj porodičnoj kući u Rečici kod Požarevca, poslato je na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok, vreme, ali i način smrti. Iako je telo izmasakrirano, ne isključuje se mogućnost da je starica sama sebi nanela smrtonosne povrede!

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, Radinka je na telu imala više ubodnih rana od kojih je jedna bila na vratu!

Pročitajte još

Međutim, nije bilo moguće odmah utvrditi da li se radi o ubistvu ili samoubistvu, pa je tužilac naložio obdukciju. Pozvan je i specijalni veštak iz Beograda, kako bi se precizno utvrdio uzrok smrti, pišu Novosti. Kako prenosi ovaj portal, ne isključuje se mogućnost ni samoubistva, jer stari ljudi, ako zapadnu u depresiju, u stanju su da sebi oduzmu život na razne načine, pa čak i ubadajući sebe nožem!

U kući nisu zatečeni tragovi provale ili izvršene premetačine, pa se pretpostavlja da pljačka nije motiv smrti nesrećne žene.

Radinka je živela sama, a prema rečima meštana, sin joj radi u Italiji, gde je radio i njen pokojni suprug, dok ćerka s porodicom živi u Požarevcu.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike