Sutra sahrana malenog Andreja (12): Čekaj me, zlato, živim da ponovo budemo zajedno!

08.01.2021

16:10 >> 09:47

0

Andrej P. iz Niša poginuo je u ponedeljak kada je na njega naleteo audi” kojim je upravljao tinejdžer Nemanja S. (19) iz Beograda

Sutra sahrana malenog Andreja (12): Čekaj me, zlato, živim da ponovo budemo zajedno!
Copyright

Andrej P. (12) iz Niša koji poginuo u ponedeljak, zajedno sa Dejanom Ilićem (48), kada je na njih “audijem” naleteo bahati vozač Nemanja S. (19) iz Beograda, biće sahranjen sutra na Novom groblju u Nišu.

Dečak će do večne kuće biti ispraćen sutra, oko 11 sati, nakon što se održi opelo koje je zakazano za 10.30 na Novom groblju.

– Moja duša, moj život, mamino dete, dobrica moj i pametna glava, čekaj me, zlato, živim samo da ponovo budemo zajedno – ovim rečima se od Andreja oprostila njegova majka na čitulji.

Pročitajte još:

Dejan Ilić foto: Printscreen/Instagram/gabikaaaa1

Inače, dečak je pre nekoliko godina ostao bez oca, kada je po pisanju medija, preminuo u snu, a upravo ga Andrej zatekao i pokušao da probudi.

Podsetimo, tragedija se dogodila u ponedeljak, oko 20 sati, u Bulevaru Medijana u Nišu, kada je automobil pokosio dvoje pešaka. Andrej se tada vraćao iz tržnog centra, dok je Dejan Ilić šetao sa prijateljem.

Nemanja je upravljao vozilom „ audi kvatro“, a prema pisanju beogradskih medija, reč je o automobilu koji je u vlasništvu njegove majke koji košta oko 60.000 evra. Prema navodima očevidaca, tinejdžer je divljao po putu vozivši 180 kilometara na sat.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike