Ivan i Damir se posvađali zbog devojke? Detalji ubistva na Novom Beogradu

16.01.2021

15:03 >> 15:24

0

Ivan Trifunović (22) iz Beograda je nakon proslave srpske Nove godine uboden nožem direktno u srce

Ivan i Damir se posvađali zbog devojke? Detalji ubistva na Novom Beogradu
Ivan Trifunović - Copyright Ivan Trifunović Facebook

Za ubistvo Ivana Trifunovića (22) iz Beograda osumnjičen je njegov najbolji drug Damir I. (21) zbog toga što mu je on navodno oteo devojku.

Oni su u sredu uveče bili na žurki povodom proslave srpske Nove godine, a nakon toga Ivan je otišao kući oko pola tri. Nedugo zatim, Damir I. je pozvao Ivana da izađe ispred svoje zgrade u Ulici dr Ivana Ribara 188.

Ivanov otac: Preminuo je na putu do bolnice

Ivanov otac  ispričao je prekjuče da je Ivan bio na žurci i došao kući. Međutim, prema njegovim rečima, posle ponoći je opet izašao napolje, nije rekao gde ide, niti sa kim ide.

– Oko dva sata posle ponoći pozvao sam ga na telefon, međutim, nije se javljao. Izašao sam napolje da ga tražim i u jednom trenutku sam čuo muški glas koji ponavlja: “Izdrži, izdrži… biće sve u redu”- rekao je Ivanov otac i dodao da ga je stavio u kola, ali je on na putu do bolnice preminuo.

– Damir i Ivan su se već posvađali na žurki zbog devojke. Sukob je nastavljen ispred zgrade gde Ivan živi, a u jednom momentu Damir je, kako se sumnja, ubo nožem Ivana direktno u srce. Potom je pobegao u nepoznatom pravcu, ali se onda vratio na mesto zločina i pokušao da pomogne Trifunoviću. Govorio je: „Izdrži, izdrži!”. U potrazi za sinom, naišao je Ivanov otac, pa su ga zajedno ubacili u kola. Ivana je otac odvezao u Urgentni centar, ali je njegov sin podlegao povredama – priča izvor Objektiva.

Damir I. je, kako se saznaje, nakon raskida sa devojkom, njoj upućivao razne pretnje smrću.

– Trifunović je bio zaista vredan, dobar. Sa Ivanom se družio od detinjstva. Nikada nije imao problema sa zakonom. Sve komšije i prijatelji za njega imaju samo reči hvale – kaže izvor.

Policija je u petak rano ujutru uhapsila Damira I. (21) pod sumnjom da je naneno smrtonosne ubode svom najboljem drugu Ivanu Trifunoviću.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike