Slučaj Mike Aleksića: Prekinuto saslušanje treće devojke

22.01.2021

11:44 >> 12:43

0

Prekid je usledio jer je Aleksićev branilac Zoran Jakovljević tražio izuzeće postupajućeg zamenika tužioca

Slučaj Mike Aleksića: Prekinuto saslušanje treće devojke
Copyright 24sedam

Danas je u Višem tužilaštvu u Beogradu prekinuto saslušanje treće devojke koja je davala iskaz u vezi sa optužbama za silovanje i nedozovoljene polne radnje od strane učitelja glume Miroslava Mike Aleksića.

Prekid je, pišu “Večernje novosti”, usledio jer je Aleksićev branilac Zoran Jakovljević tražio izuzeće postupajućeg zamenika tužioca.

Pročitajte još

On smatra da je Tužilaštvo pristrasno u odnosu na odbranu, jer u sva tri dana saslušanja onemogućava oštećenima da odgovaraju na sva pitanja branioca osumnjičenog Aleksića.

Neka od pitanja koje je tužilaštvo odbilo braniocu su “zašto su posle zlostavljanja nastavile da idu u školu glume kod Aleksića” i “da li su prilikom samog čina zlostavljanja mogle da napuste prostoriju u kojoj se to dešavalo”.

Prethodno su u Višem javnom tužilaštvu saslušane glumice Milena Radulović, koja je prva i prijavila Aleksića, i Iva Ilinčić, koja je juče dala iskaz.

Podsetimo, Aleksića je policiji prijavilo nekoliko devojaka za silovanje i seksualno zlostavljanje, među kojima su i glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić. Tereti se za osam silovanja i sedam nedozvoljenih polnih radnji.

Aleksić je u ponedeljak saslušan u tužilaštvu i tom prilikom je negirao krivicu. Nalazi se u pritvoru.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike