Filmska jurnjava: Drogiran bežao "audijem", policija potegla pištolje!

25.01.2021

07:29 >> 08:31

0

Vozač najpre bežao saobraćajnoj policiji, a kada su ga zaustavili odbijao da izađe iz svog vozila

Filmska jurnjava: Drogiran bežao "audijem", policija potegla pištolje!
Copyright Printscreen/heute.at

Državljanin Srbije (21) uhapšen je u Austriji nedaleko od Beča, nakon filmske potere u kojoj je policija morala da potegne oružje!

Jurnjava ulicama odigrala se u četvrtak u večernjim satima na auto-putu Beč-Margareten. Policija je prilikom redovne kontrole saobraćaja pokušala da zaustavila vozilo “audi A4”, ali je vozač odbio da stane i dao pun gas.

– Policija je vozaču dala znak da stane. On nije imao nameru da sarađuje, već je ubrzao. Posle kraće jurnjave, državljanin Srbije koji je bio za volanom, se konačno zaustavio, ali tada nije želeo da izađe iz svog vozila – navodi austrijski portal heute.at.

Video zeigt Festnahme in Wien-Margareten 🚔

Posted by Heute on Петак, 22. јануар 2021.

Policija je tada potegla oružje i uperila ih u vozača i njegovog saputnika. Tek nakon toga njih dvojica su izašli iz vozila nakon čega su im na ruke stavljene lisice.

Kako se ispostavilo, mladić nije imao važeću vozačku dozvolu, registarske tablice su bile sakrivene, a “audi” nije bio registrovan. Naknadnim medicinskim pregledom uhapšenog utvrđeno je prisustvo hemijskih supstanci u krvi.

Pored toga, ovaj državljanin Srbije biće optužen za još nekoliko prekršaja koje je počinio tokom bekstva, piše austrijski portal.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike