Provalnik ušao kroz prozor kuće na Zvezdari i ubio Dragana, policiju pozvali njegovi stanari!

26.01.2021

11:18

0

Telo Dragana V. pronađeno je jutros oko 4 sata

Provalnik ušao kroz prozor kuće na Zvezdari i ubio Dragana, policiju pozvali njegovi stanari!
Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Provalnik koji, prema prvim informacijama, stoji iza zločina koji se dogodio noćas na Zvezdari, u kuću penzionera Dragana V. (60) ušao je kroz prozor, gde ga je potom izbo i ugušio jastukom.

Policiju su noćas pozvali njegovi stanari sa prvog sprata pošto su se uplašili čuvši buku, piše “Blic”.

Komšije ovog penzionera o njemu ne znaju mnogo jer se, kako su ispričali, u kuću u Pešterskoj doselio tek pre četiri, pet godina. Naveli su da je u kući živeo sam.

Pročitajte još

– On je inače iz Valjeva i znam da je radio na kopovima u Kolubari. Viđali smo ga ranije sa jednim malim detetom, koliko znamo to mu je dete iz prvog braka, ali smo ga slabo sretali u poslednje vreme – priča za “Blic” komšija D. V.

Kako se saznaje, za sada se pretpostavlja da je u zločinu učestvovala jedna osoba koja je provalila u Draganovu kuću i tražila mu novac, a zatim ga izbola oštrim predmetom po grudima i vratu i ugušila ga jastukom, ali ne isključuje se mogućnost da je u kući Dragana V. noćas bilo više osoba.

Policija je i dalje na terenu i vrši uviđaj.

Kako je već bilo reči, na telu Dragana V. koje je pronađeno rano jutros oko 4 sata u kući bile su vidne ubodne rane na vratu i na ramenima. Kako se nezvanično saznaje, policija ga je zatekla sa jastukom preko glave i pokrivenog ćebetom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike