Drama u Starčevu zbog ubistva: Jedan od privedenih i pre desetak dana bio u policiji zbog oružja!

29.01.2021

20:00 >> 06:41

0

Jedni pominju da je sukob počeo zbog droge, a drugi zbog naplate kamate. Policija češlja po Starčevu i okolini, navodi izvor

Drama u Starčevu zbog ubistva: Jedan od privedenih i pre desetak dana bio u policiji zbog oružja!
Copyright 24sedam

Jedan od muškaraca koji je danas priveden u Starčevu zbog povezanosti s ubistvom Timotija Stojanovića (24) zvanog Džimi, pre desetak dana je, navodno, već bio privođen, ali zbog drugog krivičnog dela.

Tragedija se dogodila u noći između srede i četvrtka na uglu ulica Nadelske i Matije Gupca u Starčevu, kada je Stojanović, posle sukoba, nasred ulice upucan u stomak. Nesrećni mladić je preminuo u bolnici.

U toku policijskog uviđaja, u Nadelskoj ulici su, oko 12 sati, na gotovo samom mestu zločina, privedena i dvojica muškaraca zbog sumnje da su povezana sa ubistvom.

Foto:24sedam

Međutim, jedan od privedenih je već imao susret sa policijom pre nešto više od nedelju dana.

– Pre desetak dana jedan mladić je priveden zbog oružja koje je skrivao. Međutim, ubrzo je bio pušten, i zasada nije poznato šta je sa tim slučajem. Sada je opet priveden, ali zbog pucnjave u kojoj je nastradao Timotije – navodi izvor.

Prema rečima našeg sagovornika, do sukoba je navodno došlo zbog poslova oko droge.

– Priča se da su oni pripadnici neke od frakcija navijačkih grupa, ali njihov sukob nema veze sa pripadnošću ovoj ili onoj grupi, do njega je došlo zbog droge. Takođe, neki pominju da je sukob počeo i zbog napalate neke kamate. Međutim, još se malo toga zna u vezi sa ovim slučajem. Timotije je pre nekoliko godina pretučen, i to brutalno. Neki momci su ga unakazili šipkama. Bio je sav izlomljen i dugo ga nismo viđali. Navodno se zakačio sa nekom grupom mladića zbog miksete. Problematičan je bio i upadao je u nevolje – tvrdi naš sagovornik.

Porodična kuća ubijenog mladića Foto: 24sedam

U toku trajanja uviđaja policajci su ulazili u neke od kuće i dvorišta u Nadelskoj ulici, a neki od meštana čak tvrde da je sukob i počeo u kući jednog od njih.

– Šokirani smo… Sve više mladih se ubija, i to zbog raznih sukoba oko droge. Priča se da je i ovom sukobu kumovalo upravo to zlo – kaže jedan Starčevac.

Podsetimo, zasad nepoznata osoba ispalila je više metaka iz pištolja, od kojih je jedan pogodio Stojanovića u stomak. Mladić koji je pucao udaren je automobilom, a Stojanović je prevezen u bolnicu, gde je preminuo.

Timotijev otac dugo bio starčevački di-džej

Prema rečima meštana, otac ubijenog Timotija Stojanovića je poznat u Starčevu kao neko ko se dugo bavi muzikom.

– Njegov otac je 20 godina radio u Luci Dunav u Pančevu, kao obezbeđenje, a zatim na vagi u skladištu. A paralelno se dugo bavio muzikom, jer je bio di-džej onog vremena. Puštao je muziku u Domu kulture i starije generacije ga po tome pamte. Porodica dobrih ljudi, ali eto, Timotije je pronašao pogrešan put – kaže poznanik porodice.

Pročitajte još:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike