Kapiten tima se oprostio od fudbalera Filipa Radulovića (19): Fića je bio jedan od najmlađih, ali najomiljeniji!

03.02.2021

09:16 >> 11:53

0

Fudbaler Filip Radulović poginuo je u ponedeljak uveče nedaleko od Vršca, kada je na njegov mercedes iz suprotnog pravca nalateo automobil BMV

Kapiten tima se oprostio od fudbalera Filipa Radulovića (19): Fića je bio jedan od najmlađih, ali najomiljeniji!
Copyright Facebook

Fudbaler Filip Radulović (19) iz Plandišta poginuo je u ponedeljak kod Vršca kada je na njegov automobil “mercedes” naletelo vozilo BMW kojim je upravljao muškarac (25). Filip je igrao fudbal za FK “Sloga” Plandište, a od njega se oprostio i kapiten njegovog tima Dimitrije Angelovski, koji je istakao da je Filip bio jedan od najmlađih u timu, ali najomiljeniji igrač.

Filip Radulovic foto:Printscreen/Facebook/FK Sloga Plandište

U teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Vršac – Plandište, u večernjim satima je na Filipov “mercedes”, navodno iz suprotnog smera, iz nepoznatog razloga, naletelo vozilo BMW. Filip je preminuo na licu mesta, dok je drugi vozač zadobio teške povrede.

Dimitrije Angelovski foto: Dimitrije Angelovski

Tragedija koja se dogodila Filipu potresla je i njegove saigrače. Samo dan pre nesreće, njegov klub je igrao utakmicu na kojoj je odneo pobedu. Niko nije ni sanjao da će to biti poslednja Filipova utakmica.

– Fića, kako su ga saigrači zvali, bio je jedan od najmlađih igrača u klubu. I kao takav, pred njim je tek bilo vreme da se dokaže i pokaže, da se afirmiše u dobrog fudbalera. Iako je izgledao mirno, imao je sjajnu energiju. Na terenu je bio pravi borac, a van njega pravi drug. Uvek pozitivan i nasmejan i zbog toga omiljen među saigračima i prijateljima – navodi kapiten kluba FK „Sloga“ Dimitrije Angelovski za 24sedam.rs i dodaje:

– Kao kapiten kluba izražavam najiskrenije saučešće porodici i prijateljima. Dragi Fićo, počivaj u miru – poručio je mladi fudbaler.

Od njega se oprostio i njegov klub putem Fejsbuk stranice.

– U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na putu između Plandišta i Vršca život je izgubio naš mladi fudbaler Filip Radulović. Poslednju utakmicu u našem dresu odigrao je juče, kao starter protiv ekipe Budućnosti iz Alibunara. Porodici, prijateljima i svima koji su poznavali našeg Fiću izražavamo najiskrenije saučešće. Neka ti je večna slava, Fićo – navodi se na stranici.

Kako saznajemo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetpetogodišnjaka iz Vršca, vozača BMW, zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike