Ministar Vulin otkrio: "Pronađen snajper sa prigušivačem, čelnici Partizana ispitani u svojstvu građana"

06.02.2021

09:28 >> 09:33

0

Autor: A. B.

Slučaj Veljka Belivuka ne prestaje da potresa Srbiju, zbog čega je u jutarnjem programu TV prva gostovao ministar unutrašnjih poslova

Ministar Vulin otkrio: "Pronađen snajper sa prigušivačem, čelnici Partizana ispitani u svojstvu građana"
Copyright ATA Images

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin najavio je Sednicu za nacionalnu bezbednost u ponedeljak, a tom prilikom je govorio o hapšenju Veljka Belivuka.

– Drogu smo našli svuda, u skoro svakom stanu. Droga, oružje, novac. Ono što nismo očekivali jeste pronalazak snajpera sa prigušivačem. To ne služi za obračun mafijaša. Snajperi se koriste za likvidacije, onih koji mogu da vam jako naude, koji imaju veliku političku važnost. Da li su mogli da likvidiraju mene? Mogli su. Da li bi to rešilo njihove probleme? Ne bi. Jedini čovek čijom bi se likvidacijom obustavila organizovana borba protiv mafije bio bi Aleksandar Vučić – rekao je ministar Vulin.

mup.gov.rs

Dodao je da je Belivukova grupa najopasnija još od Zemunskog klana i da nema bojazni da će dokazi nestati kao u slučaju ubistva Vlastimira Miloševića, kada je nestao uzorak Belivukovog DNK pronađen na licu mesta.

Pročitajte još:

– Kao što je rekao predsednik Vučić oni se vode tim “nema tela, nema dela”. Ovo je najsurovija grupa sa kojom smo se susreli. Policija nema sukob sa Partizanom, nego sa bandom koja je koristila klub kao paravan. Moja poruka roditeljima, čuvajte decu od tribina. Svi čelnici Partizana su ispitani. Obućina, Vazura, Vučelić, svi su ispitani kao građani – rekao je Vulin.

Govoreći o incidentu u petak, kada je tokom časa fizičkog neko pucao iz vazdušne puške, prilikom čega su dva učenika i pedagoški asistent pogođeni, Vulin je pojasnio o čemu se radi.

– Policija ima saznanja o događaju u školi. U pitanju je maloletnik, zna se sve, nađena je vazdušna puška, apelujem na roditelje da brinu o oružju koje poseduju – rekao je on.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: TV Prva

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike