Nastavlja se suđenje "ubici s Tvitera": Neđeljkova odbrana ispituje veštaka

08.02.2021

08:23 >> 08:32

0

Odbrana optuženog za ubistvo Miloša Milesunića (24) angažovala je svog stručnog savetnika za sudsku medicinu koji će veštaku postavljati pitanja

Nastavlja se suđenje "ubici s Tvitera": Neđeljkova odbrana ispituje veštaka
Copyright Neđeljko Đurović bez povoda nožem izbo Miloša Mileusnića Printscreen/Facebook

Suđenje Neđeljku Đuroviću (31), poznatijem kao „ubica s Tvitera“, koji se tereti za ubistvo studenta Miloša Mileusnića (24) pre dve godine u Beogradu, nastavlja se danas u Višem sudu saslušanjem sudskog veštaka za sudsku medicinu.

Kako smo ranije saznali, odbrana optuženog je angažovala svog stručnog savetnika za sudsku medicinu koji će veštaku postavljati pitanja.

Pročitajte još:

Podsetimo, Ðurović je u februaru na početku suđenja negirao da je 27. januara 2019. rano ujutru u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu nasmrt izbo nožem Mileusnića.

Na suđenju početkom jula, veštak koji je veštačio DNK tragove na nožu kojim je usmrćen Mileusnić, prema pisanju beogradskih medija, izneo je mišljenje da je na dršci noža pronađen DNK trag optuženog Ðurovića, dok je na sečivu pronađen trag Mileusnićeve krvi.

Ðurović je uhapšen ubrzo nakon zločina i od tada je u pritvoru. Optužnicom Višeg javnog tužilaštva tereti se za krivično delo teško ubistvo na podmukao način, za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Prema pisanju medija, Ðurović je iz imućne požarevačke porodice i godinama živi u Beogradu, gde su mu roditelji kupili stan. Mileusnić je bio student iz Čačka, koji je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike