"Škaljarci" uhapšeni u BiH, hitno prebačeni u Crnu Goru

12.02.2021

08:00 >> 08:09

0

Autor: A. B.

Nakon sprovedenog postupka, Služba za poslove sa strancima je navedenim licima izrekla meru otkaza boravka na teritoriji Bosne i Hercegovine

"Škaljarci" uhapšeni u BiH, hitno prebačeni u Crnu Goru
Copyright Printscreen/mup.vladars

Služba za poslove sa strancima izrekla je sinoć meru otkaza boravka na teritoriji Bosne i Hercegovine trojici uhapšenih državljana Crne Gore jer se mogu dovesti u vezu sa kriminalnim aktivnostima i mogu ugroziti javnu bezbednost i poredak.

Radi se o Milanu Kršiću, Filipu Roganoviću i Bobanu Sjekloću koji su, navodno, pripadnici “škaljarskog klana”.

Državljani Crne Gore su uhapšeni preksinoć na Jahorini, a nakon završene kriminalističke obrade predati su Službi za poslove sa strancima na dalje postupanje.

Pročitajte još:

– Nakon sprovedenog postupka, Služba za poslove sa strancima je navedenim licima izrekla meru otkaza boravka na teritoriji Bosne i Hercegovine, a strani državljani su u večernjim časovima preko Međunarodnog graničnog prelaza Hum udaljeni sa teritorije Bosne i Hercegovine. Služba će nastaviti kontinuirano preduzimati sve neophodne mere prema stranim državljanima koji na bilo koji način mogu ugroziti javni bezbednost ili poredak Bosne i Hercegovine – saopšteno je iz Službe za poslove sa strancima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Avaz

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike