Stravičan prizor na Ceraku: Manijak saterao devojčicu u lift, pa se skinuo! (VIDEO)

15.03.2021

10:57 >> 15:05

0

Kada je devojčica ušla u lift, stvorio se i manijak, koji je stao na vrata i blokirao joj ulaz, istovremeno joj pokazujući svoj polni organ. Posle nekoliko t

Stravičan prizor na Ceraku: Manijak saterao devojčicu u lift, pa se skinuo! (VIDEO)
Copyright foto: Printscreen/online starlight videos

Stravičan prizor dogodio se u jednoj zgradi nedaleko od OŠ “Ujedinjene nacije” u beogradskom naselju Cerak, kada je manijak pratio devojčicu do lifta, a zatim  stao na ulaz kako devojčica ne bi mogla da pobegne i izvadio svoj polni organ!

Kako saznajemo, ovaj monstruozni incident zabaležile su i nadzorne kamere. Na snimcima se jasno vidi mlađi muškarac koji je najpre stajao ispred zgrade i čekao da devojčica uđe u hodnik. Krenuo je za njom izvadivši polni organ još na ulici.

Devojčica je pozvala lift, a manijak je prošao iza njenih leđa i otišao uz stepenice. Kada je devojčica ušla u lift, stvorio se i on! Tada je stao na vrata i blokirao joj izlaz, istovremeno joj pokazujući svoj polni organ. Posle nekoliko trenutaka je pobegao.

Pročitajte još:

Prema nezvaničnim informacijama, manijak je pobegao jer je naišla komšinica, a roditelji devojčice su slučaj  odmah prijavili policiji.

Zasad nije poznat identitet muškarca i inspektori rade na tome da ga što pre identifikuju i uhapse. Istraga je u toku.

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike