Manijak opet presreće devojčice na Ceraku?! Isplivao još jedan jeziv snimak (VIDEO)

19.03.2021

07:04 >> 10:51

0

U trenutku pre nego što se devojčica okrenula od vrata, deluje kao da ga je videla, prepala se i otrčala ka stepenicama

Manijak opet presreće devojčice na Ceraku?! Isplivao još jedan jeziv snimak (VIDEO)
Copyright printscreen/twitter

Nakon što je pre nekoliko dana beogradska policija privela muškarca osumnjičenog da je u naselju Cerak presretao devojčice i svlačio pantalone, a one ga nisu prepoznale, na društvenim mrežama pojavili su se novi snimci istog manijaka. Korisnici društvenih mreža tvrde da seksualni manijak ponovo hara ovim naseljem.

Na novom snimku se vidi da je pokušao da uđe u zgradu odmah posle jedne devojčice. Srećom, pa se ona vratila do vrata i rukom ih gurnula da se lepo zatvore. Manijak je prišao, već spuštenih pantalona, ali nije mogao da uđe. Ubrzo je i pobegao.

U trenutku pre nego što se devojčica okrenula od vrata, deluje kao da ga je videla, prepala se i otrčala ka stepenicama. Kako se vidi na snimku, on nosi crnu masku, crnu trenerku i jaknu tamnije boje.

Muškarac koji je priveden 15. marta pod sumnjom da je polno uznemiravao dve devojčice u ulazima zgrada na Voždovcu i Ceraku u Beogradu, pušten je na slobodu, pošto ga devojčice u policiji nisu prepoznale kao izvršioca krivičnog dela.

Na radnji prepoznavanja koja je obavljena u policiji, gde je između nekoliko drugih muškaraca bio i privedeni, devojčice od 11 i 13 ga nisu prepoznale kao napasnika, pa mu je ukinuto zadržavanje i pušten je na slobodu, rečeno je Tanjugu u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

U tom tužilastvu navode da se nastavlja rad na pronalasku učinioca krivičnog dela.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike