Braća napadnuta sekirama, pa izrešetali napadače: Dejan je bio dobar dečko, u šoku smo!

06.12.2020

09:38 >> 19:25

0

Na braću Dejana E. (38) i Nebojšu E. (36) iz mesta Jarak kod Sremske Mitrovice dvojica napadača nasrnula su sekirama dok su bili u obližnjoj šumi, a zatim

Braća napadnuta sekirama, pa izrešetali napadače: Dejan je bio dobar dečko, u šoku smo!
Copyright Braća Dejan i Nebojša foto: Printscreen/Facebook

Na braću Dejana E. (38) i Nebojšu E. (36) iz mesta Jarak kod Sremske Mitrovice dvojica napadača Predrag J. (43) i Stanislav J. (37), iz Futoga, nasrnula su sekirama dok su bili u obližnjoj šumi, a zatim je Dejan navodno izrešetao napadače na smrt! Sukob je nastao navodno zbog sakupljanja tartufa, a njihov poznanik je šokiran,jer su braća oduvek bila dobri momci,  saznaje 24sedam.rs

Krvavi sukob se dogodio jutros, oko 8.30 sati, u obližnjoj šumi, a prema rečima poznanika braće sukob je navodno nastao zbog tartufa.

Pročitajte još: Mladić negirao da je podvodio svoju devojku, žrtve tvrde: Uzimali su 100 evra za sat

– U tim šumama se skupljaju tartufi koji su jako vredni. Zbog toga se u šumama konstantno dešavaju napadi i ranjavanja. Bukvalno otimačina, čak se i plašim da zalazim u te krajeve gde imam njivu – rekao je jedan od poznanika i dodaje:

Dejan E. foto: Printscreen/Facebook

– Dejan i Nebojša su oduvek bili dobri momci,i zaista smo šokirani da se tako nešto dogodilo. Dejan je voleo lov ali je bio miroljubiv. Strašno je šta se u toj šumi dešava poslednjih pet godina, stalno su tuče i sukobi. Napadači na braću su iz okoline Novog Sada a ovde dolaze već nekoliko godina zbog tartufa. Sakupljali su zajedno i sa našim ljudima, ne znam šta je ispao problem. Braća su van životne opasnosti, na ušivanju su jer su sekirama udareni u glavu. Priča se da je Dejan bio taj koji je pucao u samoodbrani – kaže naš izvor.

Braća su nakon sukoba prebačena u bolnicu u Sremskoj Mitrovici, dok su napadači preminuli na licu mesta.

Podsetimo, Dejan E. je nakon sukoba izvadio svoj pištolj i izrešetao na smrt Predraga J. i Stanislava J.  Inače, ubijeni su takođe braća.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike