Odloženo suđenje za paljenje kuće novinara: Optuženi i dalje u izolaciji zbog korone!

07.12.2020

11:08

0

Za ovo krivično delo optuženi su bivši predsednik Opštine Grocka Dragoljub Simonović, Vladimir Mihailović, Igor Novaković i Aleksandar Marinković

Odloženo suđenje za paljenje kuće novinara: Optuženi i dalje u izolaciji zbog korone!
Copyright Dragoljub Simonović Tanjug

Suđenje optuženima za paljenje kuće Milana Jovanovića, novinara portal „Žig info“ u decembru 2018. ponovo je odloženo danas u Drugom osnovnom sudu u Beogradu!

Kako saznajemo, jedan od optuženih je i dalje u izolaciji zbog koronavirusa, zbog čega je suđenje pomereno za 15. i 16. decembar.

Pročitajte još:Pozadina ubistva braće Jeličić: Ko je kome pravio sačekušu zbog tartufa?

Podsetimo, za ovo krivično delo optuženi su bivši predsednik Opštine Grocka Dragoljub Simonović, Vladimir Mihailović, Igor Novaković i Aleksandar Marinković. Simonović se tereti da je druge optužene podstrekavao da u znak opomene zapale imovinu Jovanovića 12. decembra 2018. godine.

Optuženi su i Igor Novaković i Vladimir Mihailović, koji se terete za krivično delo “teško delo protiv opšte sigurnosti”, a Simonović se tereti da ih je na to podrstrekao. Aleksandar Marinković tereti se kao direktni izvršilac krivičnog dela, ali je od zimus u bekstvu i za njim je raspisana međunarodna poternica, a postupak je razdvojen.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike