Nastavljeno suđenje transvestitu za ubistvo studenta: Pročitane njihove poruke, Abdulov insistirao da dođe kod žrtve "kao muškarac"!

13.04.2021

12:45 >> 12:00

0

Ja ću doći makar sedela na betonu ispred. Devojke je**š svaki dan, možeš i meni da se posvetiš, ponavljao je Abdulov u svojim porukama

Nastavljeno suđenje transvestitu za ubistvo studenta: Pročitane njihove poruke, Abdulov insistirao da dođe kod žrtve "kao muškarac"!
Copyright Facebook

Suđenje Goranu Abdulovu (34), transvestitu zvanom Jovanica Transica iz Železnika, koji je optužen za ubistvo ljubavnika i studenta iz BiH Marka Radovića (24), nastavljeno je danas u Višem sudu u Beogradu čitanjem poruka koje je uglavnom optuženi slao žrtvi neposredno do same tragedije!

Pročitane su brojne poruke u kojima Abdulov očajnički želi da dođe kod žrtve u stan, dok ga on konstantno odbija. Abdulov je u svojim porukama izjavljivao ljubav Radoviću, ali je i lascivnim porukama zahtevao se*s sa njim.

Optuženi je čak u nekim porukama „pretio“ da će doći kod njega i nepozvan ako nastavi da ga odbija. Takođe, Radović je ponavljao da ne dolazi kod njega kao muškarac.
– „Ja ću doći makar sedela na betonu ispred. Devojke je**š svaki dan, možeš i meni da se posvetiš“- glasila je jedna od više sličnih poruka, na koje je Marko uglavnom odgovarao da ne dolazi i da nije tu ili da radi:

Dragica Abdulov Foto: 24sedam/M. B.

-Koga bre ti lažeš! Te fore ostavi zaraznoj devojci! Dolazim kao dečak da upoznam tu devojku koju je**š! Ako te vidim s njom, poješću je. Ili je*i večaras ili sutra dok ja ne dođem“ – napisao je Abdulov.

Marko mu je odgovorio „ Ne možeš doći večeras. Za vikend možeš. Možeš i večeras, pa idi ujutru“, na šta je Abdulov odgovorio:
– „ Ma nemoj nisam ja na baterije! Dolazim večeras kao muško, ali da mi obećaš se*s!“- insistirao je optuženi.

U toku suđenja su pročitane brojne poruke, slične sadržine.

Inače, ročištu je prisustvovao Radovićev ujak, Risto Ćuk, koji je ponovio svoj iskaz dat u junu prošle godine i istakao da nema ovlašćenje porodice o tome da istakne imovinsko pravni zahtev o ovom slučaju.

Podsetimo, Abdulov se tereti da je 7. jula 2018. sa sedam uboda nožem ubio Radovića u njegovom iznajmljenom stanu u Ševinoj ulici u Zemunu. Uhapšen je 10 sati posle ubistva i od tada je u pritvoru. On je priznao da je sa Markom bio u emotivnoj vezi. Takođe je priznao i zločin, ali tvreći da ga je počinio u samoodbrani.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike