Detalji strašnog udesa kod Doljevca: Devojčica (7) još uvek bez svesti

19.06.2021

14:43 >> 16:19

0

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 13.10 časova kod Doljevca, na auto-putu Niš-Vranje, povređeni su članovi petočlane porodice

Detalji strašnog udesa kod Doljevca: Devojčica (7) još uvek bez svesti
Copyright Nesreća u Doljevcu/Foto: Printskrin/RTS

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 13.10 časova kod Doljevca, na auto-putu Niš-Vranje, povređeni su članovi petočlane porodice iz Beograda, supružnici i troje dece.

Deca su starosti sedam, 11 i 16 godina. Svi su transportovani u Univerzitetski centar u Nišu.

Kako nezvanično saznajemo, najteže povrede zabobila je devojčica Z.H. (7) koja je bez svesti i lekari prate njeno stanje.

“Muškarac je nepovređen dok se žena Z.A žali na bol u ekstremitetima tako da je trenutno pregleda doktor specijalista. Najstarije i srednje dete imaju povrede na glavi, svesni su, lepo komuniciraju i nemaju prelome. Oni će biti prebačeni za svaki slučaj na odeljenje Dečje hirurgije. Grupa lekara je oko devojčice Z.H. (7) i sve čine da se poboljša njihovo zdravstveno stanje”, saopštili su nam u Univerzitetskom Kliničkom centru u Nišu.

Pročitajte još:

Vozilom “sitroen”, kojim je upravljao otac (45) sletelo je s puta i udario u zaštitnu ogradu na auto-putu.

Satima nakon nesreće, saobraćaj se odvijao naizmenično jednom trakom, a oko 16 časova, saobraćaj na ovom delu puta je normalizovan.

Utvrđuje se uzrok nezgode.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike