24sedam na licu mesta! Ne smeju da joj kažu kako je Ivan: Izvlačio komšiju iz septičke jame, i dalje je kritično

22.06.2021

13:01 >> 17:44

0

Autor: Lj. K.

Pre samo nekoliko meseci Ivan i njegova supruga dobili su bebu

24sedam na licu mesta! Ne smeju da joj kažu kako je Ivan: Izvlačio komšiju iz septičke jame, i dalje je kritično
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Dvosturka tragedija zadesila je meštane surčinske ulice Žarka Samardžića, kada se njihov košija Branko V. (64) nesrećnim slučajem udavio u septičkoj jami, a Ivan T. (41) iz kuće preko puta, otrovao se isparenjima kad je pokušao da ga spase, i sada se na VMA vodi borbi lekara da mu spasu život.

Pema rečima komšija, Ivanova supruga van sebe je zbog nesreće i još uvek ne smeju da joj kažu da je njen suprug u teškom stanju, da je priključen na respirator.

24sedam/Katarina Mihajlović

Kako kažu, pre samo nekoliko meseci dobili su drugo dete, I iz tog razloga kriju od supruge istinu o Ivanovom zdravstvenom stanju jer se nadaju, i pored toga što je od otrovnih isparenja ostao bez svesti, da će uspeti da se izvuče.

Nesreća se dogodila u nedelju kasno pre podne prilikom čišćenja septičke jame u ulici Žarka Samardžića 56.

24sedam/Katarina Mihajlović

– Zadnji put jama je čišćena pre godinu ili dve, i sad, kada su hteli skroz da je isperu vodom, došlo je do prelivanja, pa se jadni Branko spustio da vidi da li je došlo do zagušenja, kad su ga u trenutku omamila isparenja.. Ušao je u jamu, čuo se vrisak, svi smo potrčali, a Ivan se opasao užetom i krenuo da pokuša da ga spase. Međutim, i njega su otrovi paralisali, počeo je da tone. Neko od okupljenih uspeo je da ga uhvati za ruku, držali su mu glavu da ne potone. Izvukoše ga nekako, ali bio je bez svesti. Mlad, mala dečica, tuga velika – kaže vidno potresena komšinica.

Pročitajte još

Tek danas, 17 sati nakon nesreće, telo Branka V. uz pomoć spasilaca, vatrogasaca i policije izvučeno je iz septičke jame.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike