Pretukao invalida zbog svađe u saobraćaju: "Moj otac je pesnicom udaren šest puta"

24.06.2021

06:35

0

Čovek, koji je bio na mestu suvozača, udaren je šest puta pesnicom i ko zna dokle bi to išlo da nije pozvao sina

Pretukao invalida zbog svađe u saobraćaju: "Moj otac je pesnicom udaren šest puta"
Copyright Stefan Tomasevic/ATAImages

Muškarca J.B. (62) koji je invalid iz Subotice, navodno je brutalno izudarao pesnicom, sugrađanin B. S. zbog, kako tvrdi njegov sin I.B. bezazlene svađe u saobraćaju.

Čovek, koji je bio na mestu suvozača, udaren je šest puta pesnicom i ko zna dokle bi to išlo da nije pozvao sina.

– Napad se dogodio u ponedeljak oko 16 sati. Brat i otac su se vraćali kući. Brat je vozio automobil i pokušao je da napravi polukružno kretanje. U tom trenutku naišao je B.S. svojim automobilom, ali nije došlo do sudara – priča I.B. i dodaje:

– Brat je ukočio i izvinio se vozaču i nastavio kretanje. Međutim B.S. je krenuo za njim da bi ga na oko 200 metara sustigao. Prišao je suvozačevom prozoru jer je bio otvoren i kroz salvu psovki šest puta udario oca pesnicom – objašnjava I.B.

Prema njegovim rečima njegov brat je dao gas da pobegne od manijaka, ali on je opet krenu za njima.

– Ponovo je prišao ocu, koji je invalid i to se vidi. Ima telesno oštećenje ruke, nije mogao da mu uzvrati, a brat se uplašio. Kada me je otac zvao da izađem ispred zgrade zatekao sam B.S. kako ga drži za okovratnik. U međuvremenu sam obavestio policiju ali do njihovog odlaska B.S. je pobegao – objasnio je I.B.

Kako je naveo njegov otac je zadobio lakše telesne povrede jer mu srećom ništa nije slomio, ali mu je cela glava bila u podlivima.

– Žao mi je samo što je udario na slabijeg od sebe. Video je da moj otac ne može da pomera ruku, stariji je od njega. Ne želim da ovo prođe nekažnjeno – kaže I.B.

Policija je, prenosi “Kurir” upoznata sa događajem i trenutno se prikupljaju izjave svih učesnika i svedoka.

Pročitajte još

Nakon prtikupljenih svih informacija obavestiće nadležno tužilaštvo koje će kvalifikovati delo i naložiti dalje postupanje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike