Gordanu je neko izbo po glavi: Ranjena tumarala gradom, policija traga za napadačem

15.07.2021

21:44

0

Putnici su primetili teško povređenu ženu i neki od njih su zaustavili vozila kod istočne zaobilaznice kod Kruševca i izašli da joj pomognu

Gordanu je neko izbo po glavi: Ranjena tumarala gradom, policija traga za napadačem
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Gordana P. (50) iz Kruševca zadobila je u sredu uveče povrede u predelu vrata i glave. Povrede su nastale oštrim predmetom, pa se sumnja da je reč o nožu. Policija traga za počiniocem.

Žena je primećena sinoć oko 20 sati na periferiji Kruševca. Putnici su primetili teško povređenu ženu i neki od njih su zaustavili vozila kod istočne zaobilaznice kod Kruševca i izašli da joj pomognu.

– Sve se odigralo oko 20 sati i vrlo brzo žena je prebačena u bolnicu. Povrede su nanete nekim oštrim predmetom, moguće da je nož u pitanju. Pozvali su i policiju i hitnu pomoć – navode upućeni u ovaj slučaj, piše “Blic”.

Prema poslednjim saznanjima, Gordana je trasportovana na dalje lečenje u Klinički centar Niš.

Pročitajte još:

Kako saznajemo, lekari su sanirali povrede i osposobili ženu za dalji transport do Kliničkog centra Niš, gde je neophodno dalje lečenje.

Inače, ovaj slučaj istražuje Više javno tužilaštvu u Kruševcu, a delo se u ovom trenutku kvalifikuje kao pokušaj teškog ubistva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike