MUP objavio fotografiju supruge Miloša Žujovića: Zove se Besa i došla je iz Berana: "Fotografija govori o stepenu zaslepljenosti" (FOTO)

29.06.2024

17:35

1

Uzeo je ime Salahudin i prešao da živi u Novi Pazar, želim da vam pokažem fotografiju koja je snimljena u našoj upravi za strane, 20 marta ove godine, rekao je ministar

MUP objavio fotografiju supruge Miloša Žujovića: Zove se Besa i došla je iz Berana: "Fotografija govori o stepenu zaslepljenosti"  (FOTO)
Dačić pokazao suprugu vehabije - Copyright Tanjug/Vladimir Šporčić

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić pokazao je danas medijima kako izgleda žena koju je napadač na žandarma Miloša Jevremovića u martu doveo u Srbiju.

- Uzeo je ime Salahudin i prešao da živi u Novi Pazar, želim da vam pokažem fotografiju koja je snimljena u našoj upravi za strane, 20 marta ove godine, doveo je ženu iz Crne Gore 11. marta, Besa se zove žena, hteo je da je prijavi u upravu za stranca. Fotografija govori o stepenu zaslepljenosti, inače, on je Miloš, otac mu se zove Zoran, ja ne želim da bacim ljagu na muslimane, ovde je reč o Srbima koji su prešli u islam, rekao sam direktoru policije da izvršimo pretrese svuda gde nam je nešto sumnjivo da je povezano sa terorizmom. U skladu sa pravilima koja postoje, pošto je došlo do terorističkog akta, ja sam kao ministar proglasio crveni nivo bezbednosti, zbog pretnje o terorizmu, tako da, svi preuzimaju mere. Biće pojačano prisustvo policije na mestima gde boravi veći broj ljudi - poručio je ministar Ivica Dačić nakon napada na ambasadu Izraela.

MUP
 

 

Upitan o automobilu koji se dovodi u vezu sa napadačem, Dačić je odgovorio:

- Ja ne znam ništa o renou, naš pravac istrage ne vodi ka kolima, već komunikacija između različitih lica, shodno tome se vrše pretresi u Mladenovcu i Novom Pazaru. Vrši se pretres na svim lokacijama na kojima postoji sumnja na terorizam. Građani ne treba da strepe, policija radi sve što je u našoj moći da zaštiti građane od posledica terorističkih akata.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike