Upravo ispred Ambasade Izraela: Stigao kombi, telo prebačeno u Institut (VIDEO)

29.06.2024

15:11

0

Autor: 24sedam

Telo islamskog ekstremiste odvezeno na Institut za sudsku medicinu. gde će se obaviti obdukcija

Upravo ispred Ambasade Izraela: Stigao kombi, telo prebačeno u Institut (VIDEO)
Copyright 24sedam

Telo islamskog ekstremiste iz Mladenovca, koji je ubijen posle napada i ranjavanja žandarma Miloša Jevremovića (34), upravo su odvezli mrtvozornici na Institut za sudsku medicinu. Po nalogu tužilaštva tamo će stručnjaci uraditi obdukciju.

 

 

Ovaj vehabija je danas oko 11 sati u terorističkom napadu ispred Ambasade Izraela na Dedinju ranio žandarma, koji je obezbeđivao diplomatsko predstavništvo. Mladić iz Mladenovca je u jednom trenutku iz kese izvadio samostrel i ispalio strelu u vrat pripadniku Žandarmerije.

 

 

Ali, žandarm je uspao da izvuče pištolj i ispali smrtonosne hice u napadača, koji se dao u beg. Posle 20 metara vehabija je pao i preminuo.

- Miloš je samo pukom srećom preživeo napad. Život mu je sačuvalo to što nije izvadio strelu iz vrata - naveo je prvi čovek srpske policije Ivica Dačić, koji je odmah došao u Urgentni centar.

Posle napada, policija je preventivno pojačala sve mere zaštite bezbednosti u gradu, i to ne samo ispred ambasada, državnih institucija, već i u  tržnim centrima, šetalištima...

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike