Novo otkriće policije na Cetinju: I povređeni je "škaljarac" iz "mercedesa" (VIDEO)

20.06.2024

12:03

0

Autor: 24sedam

Povređeni Mihajlo Borozan zajedno sa poginulim Petrom Kaluđerovićem hapšen zbog eksploziva

Novo otkriće policije na Cetinju: I povređeni je "škaljarac" iz "mercedesa" (VIDEO)
Copyright Tanjug printscreen

Mihajlo Borozan (29) sa Cetinja, koji je sa Tasom Jovanovićem povređen jutros u eksploziji u crnogorskoj prestonici, bio je blizak nastradalim "škaljarcima" Petru Kaluđeroviću (20) i Draganu Roganoviću (36). 

Pretpostavlja se i da je Borozan blizak "škaljarskom klanu", a zajedno sa Kaluđerovićem i dvojicom njegove starije braće uhapšen je u aprilu u Podgorici zbog tragova razornih eksploziva koji su pronađeni na njihovim rukama.

U tom aprilskom hapšenju pored Borozana i Kaluđerovića uhapšeni su i Vladimir (34) i Milanom Kaluđerović (35). Posle hapšenja trojice braće oglasila se i njihova majka Nada Kaluđerović, koja je najoštrije osudila “koordinisani atak policije i tužilaštva” na njenu porodicu. Majka je istakla da se njeni “sinovi bave poštenim, uglavnom teškim fizičkim radom, dok je jedan od njih sportski fizioterapeut”.

Drugi poginuli Roganović nekada je bio bokser i uspešni sportista. Radio je i kao telohranitelj Gorana Radomana, koji je u februaru 2015. godine kao prva žrtva u škaljarsko-kavačkom ratu ubijen u Beogradu. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike