Velja na grudima nosi Dijanu, a Miljković Ostrog na ruci kojom je ubijao! Sve tetovaže Belivukovog klana

20.07.2021

18:49 >> 05:21

0

Autor: Lj. Keković

Grčka boginja pobede našla se na grudima vođe krvoločnog kriminalnog klana, a poznato je da je Dijana Hrkalović promenila ime upravo u Nika

Velja na grudima nosi Dijanu, a Miljković Ostrog na ruci kojom je ubijao! Sve tetovaže Belivukovog klana
Copyright E-Stock

Jezive fotografije mučenja i surovih ubistava klana Veljka Belivuka šokirale su celokupnu javnost, a koliko su besprizorni svedoče i tetovaže na telima Velje Nevolje, koji je na grudima naslikao grčku boginju pobede Niku, dok je Marko Miljković iscrtao svevideće oko i lika Isusa Hrista, kao i pravoslavnu svetinju Ostrog na ruci kojom je izvršavao najkrvavija krivična dela!

Nika, grčka boginja pobede, našla se na grudima vođe najkrvoločnijeg kriminalnog klana, koji se fotografisao, smejući se pre nego što izmrcvarenu žrtvu zakolju!

Pročitajte još

Prema mitologiji, Kad je Zevs postao vrhovni bog, primio je Niku na Olimp i uzvisio je na položaj svoje nerazdvojne pratilje.

Pink/Printscreen

Nika nije pružala pomoć samo Zevsu nego i drugim bogovima, donosila im pobedu u borbi oružjem, u umetničkim i sportskim takmičenjima.

Poznato je da je bivša državna sekretarka MUP Srbije Dijana Hrkalović, koja se dovodi u vezu sa klanom Veljka Belivuka, nakon što je smenjena, promenila ime u Nika Rina, što je, na određeni način, u smislu pripadnosti, opet povezuje sa vođom „Principa“, koji se sa članovima svog pohapšenog klana poslednjih dana suočava sa dokazima da su počinili surove likvidacije svojih protivnika, ili pripadnika klana za koje su sumnjali da nameravaju od njih da se odmetnu.

24sedam/Instgram_dijanahrkalovic

Belivukov najbliži saradnik Marko Miljković takođe je sav išaran po telu, a u oči upadaju tri tetovaže na njegovim rukama.

Na donjem delu leve ruke istetovirao je lik Isusa Hrista, prema hrišćanskom tumačenju, sina Božjeg koji je došao da donese spasenje, i koji je vaskrsao nakon svog raspeća.

Pročitajte još

Na mišici leve ruke ima iscrtano svevideće oko, kome prema simbolici ništa ne može da promakne, čak ni u snu, a iznad ovog crteža istetovirao je srpsku svetinju Ostrog, u kojoj počivaju mošti Svetog Vasilija Ostroškog.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike