Vučić o slikama nasmejanih ubica: Pravili su mešano meso od glava, pisali na kesama ko je unutra

19.07.2021

18:30

0

Autor: A.S.

"U Srbiji se ovakve stvari nikada više neće događati"

Belivuk i Srđan Lalić/Pink/Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je danas prikazivanje dela cenzurisnih fotografija žrtava grupe Veljka Belivuka.

Zbog toga se digla velika prašina u javosti. Fotografije je komentarisao Boris Tadić, na šta je Vučić poručio: “Pustite me aveti prošlosti”.

– Ovo se nikada više neće događati u Srbiji, bićemo najbezbednija zemlja na svetu! Interesnatno mi je kako su se svi ujedinili u zaštiti prava kriminale grupe. Za vreme svake vlasti se neke stvari dogode, ali neke stvari morate i da sredite. Zašto oni nisu uhapsili nikoga iz Šarićevog klana, što se nisu obračinali na vreme, mi se jesmo obračunali sa svima njima. Pa ćemo da vidimo ko je razgovarao sa Belivukom iz ministarstva – rekao je Vučić, a onda i dodao:

Pročitajte još:

– Pustite te aveti prošlosti – izjavio je Vučić dok je govorio o Borisu Tadiću koji je komentarisao fotografije zločina klana Belivuk – Miljković. U Srbiji se ovakve stvari nikada više neće događati. Srbija je jedna od najbezbednijih država na svetu – istakao je Vučić.

Pročitajte još:

– Reč je o užasnim zločinima i zločincima, a deo njih je tražio da se ništa od tih fotografija i snimaka ne vidi da bi mogli da ih koriste kao svoje političko krilo
To su navijači. To što je neko malo poklao ljude, napravio malo mešano meso čak i od glava, stavljali to u kese, pa im te kese ispadale, a oni ih hvatali, pa pisali po kesama ko je unutra, da sad ne otkrivam porodicama – rekao je Vučić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti