Novi detalji utapanja muškarca na Drini: Udavio se pred majčinim očima

20.07.2021

22:55

0

Muškarac star (36) godina iz Mladenovca utopio se danas popodne u Drini nizvodno od brane jezera Perućac kod Bajine Bašte

Novi detalji utapanja muškarca na Drini: Udavio se pred majčinim očima
RINA

Muškarac star (36) godina iz Mladenovca utopio se danas popodne u Drini nizvodno od brane jezera Perućac kod Bajine Bašte, a nešto kasnije ronioci su pronašli njegovo telo.

Prema nezvaničnim saznanjima, on se sa majkom, sa kojom je bio u poseti ovom kraju, uoči nesreće u kojoj je izgubio život nalazio u restoranu „Vrelo“ ispod koga teče Drina. U jednom trenutku 36-godišnjak je ustao od stola i rekao majci da ide da se kupa i stepenicama iz restorana se strmom obalom spustio do reke, piše “Blic”.

Ovaj deo Drine, inače, je veoma brz i kupači ga zaobilaze zbog jakih vodenih struja.

Pročitajte još:

Njegova majka ga je, ispričali su svedoci tragedije, nekoliko puta zamolila da ne ulazi u reku, ukazivala mu da je opasno, ali nije vredelo.

Nedugo pošto je zaplivao nestao je pod površinom reke. Ubrzo su na lice mesta pristigli policija, vatrogasci i ronioci Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Bajine Bašte koji su beživotno telo Mladenovčanina pronašli 30-ak metara od mesta gde ga je Drina progutala.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi