Bolna objava majke ubijenog Lazara (19) u Malom Orašju: Fali nam osmeh tvoj i oko plave boje koje nas kao sunce obasja (FOTO)

08.06.2024

17:14

0

Autor: 24sedam

Lazarova majka objavila je potresnu poruku povodom njegovog rođendana

Bolna objava majke ubijenog Lazara (19) u Malom Orašju: Fali nam osmeh tvoj i oko plave boje koje nas kao sunce obasja (FOTO)
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Lazar Milovanović (19) iz Malog Orašja kod Smedereva, koji je ubijen u masakru 4. maja prošle godine, juče, 7. juna, bi proslavio 21. rođendan.

On bio je veoma vredan, pa je tako za svoj 19. rođendan kupio njivu i hektar šume, ali tinejdžerove snove i snove još devetoro mladih zauvek je prekinuo Uroš Blažić (21) iz Dubone.

Te crne večeri Lazar je trebalo da sačeka majku na autobuskoj stanici kod spomenika Ravni Gaj.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Nažalost, svega nekoliko trenutaka pre toga došlo je do jezivog krvoprolića, pa je Lazareva majka Ivana umesto nasmejanog sina zatekla gužvu, jauke, zapomaganje i najgoru moguću vest koju roditelj može da čuje - njen Lazar je ubijen zajedno sa svojim drugarima.

Lazarova majka objavila je potresnu poruku povodom njegovog rođendana.

 

 

- Srećan rođendan, lepoto majkina. Proslavi ga sa drugarima gore, a mi ćemo sa drugarima ovde svake godine slaviti dan tvog rođenja. Svima nam nedostaješ neizmerno. Fali nam osmeh tvoj i oko plave boje koje nas kao sunce obasja kad nas pogledaš. Srećni smo svi što si bio deo naših života i nema onog ko te poznavao da te nije voleo. A i sada mi se javljaju opet meni nepoznate osobe i kažu mi da si ti nešto posebno da te kroz priču upoznaju i dive ti se, da ti pale sveće i mole se Bogu i za sve vas gore i za nas ovde da nam da snagu za svako novo sutra. Kažu mi da budem ponosna na tebe. A ja jesam i preponosna. Kako i ne bi kad si ti nešto najdivnije što mi se desilo u životu. Kao i sestra tvoja i samo te molim da nju najviše paziš i čuvaš. Kao i uvek što si. Volimo te, srećo moja i danas slavimo dan tvog rođenja i naše sreće najveće. Živiš, mili - napisala je majka pokojnog Lazara na Fejsbuku.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike