Prvo oglašavanje! Smederevski sud o napadu na masovnog ubicu (VIDEO)

24.05.2024

13:25

0

Autor: 24sedam

Pripremno ročište biće naknadno zakazano

Prvo oglašavanje! Smederevski sud o napadu na masovnog ubicu (VIDEO)
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Viši sud u Smederevu saopštio je da će pripremno ročište protiv Uroša Blažića, a koje je prekinuto juče zbog incidnta, biti naknadno zakazano.

U saopštenju suda se navodi da je pripremno ročište prekinuto pre samog početka zbog incidenta koji se dogodio kada su optuženi uvedeni u sudnicu.

 

 

Adekvatnim reagovanjem stražara smederevskog Okružnog zatvora i pravosudne straže Višeg suda u Smederevu sprečene su teže posledice, saopšteno je.

Pripremno ročište je prekinuto kada su članovi porodica ubijenih skočili na Blažića i njegovog oca Radišu Blažića, po ulasku u sudnicu. Blažiće su pripadnici straže odmah izveli iz sudnice i vratili u pritvorsku jedinicu koja je u sklopu suda. Jedan od punomoćnika oštećenih je saopštio novinarima da je odlučeno da se ovo suđenje izmesti u zgradu Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu.

Blažić se optužnicom tereti da je u selima Malo Orašje i Dubona ubio devet, a ranio 12 osoba, dok se njegov otac tereti za veliku količinu oružja i municije koja je pronađena u njegovoj kući.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike