Viber je kriv za sve: Crna tačka Obrenovca (FOTO)

21.05.2024

20:45

0

Autor: 24sedam

Za mesec dana poginulo troje ljudi, povređeno 19

Viber je kriv za sve: Crna tačka Obrenovca (FOTO)
Ilustracija - Copyright Profimedia

Valjevski put kod Obrenovca gde se danas kamion-kiper zakucao u autobus postala je nova crna tačna u ovom delu Srbije. Na ovoj deonicije je za mesec dana poginulo troje ljudi, dok nje njih 19 povređeno.

U teškom udesu danas je poginuo vozač autobusa Momčilo R. (56), dok je 21 putnik povređeno, od kojih dvoje teže. Drogirani kamiondžija Milan J. (50) pokušao je da pobegne ali je brzo uhapšen.

- Ovo je, za mesec dana, četvrta saobraćajna nesreća u ovom delu Obrenovcu. Većina profesionalnih vozača su članovi neke Viber grupe gde se obaveštavaju o saobraćajnim patrolama i kontrolama. Svi paze na ta upozorenje, i onda daju gas - obajšnjavaju meštani Obrenovca.

Instagram_192.rs
Kamion se zakucao u autobus

 

Meštani su, istovremeno, kivni i na vozače kamiona. Svi su na Valjevskom putu u takozvanom "pretovaru".

- Nijedan kamion nema ciradu. Pesak i kamenje iz prikolice se na sve strane raspipaju po putu. Da ne pričamo da obavezno stanu i konzumiraju alkohol u lokalnim radnjama - priča ogorčeni meštanin.

Na Valjevskom putu se prethodna nesreća dogodila 19. maja, u 8.45 časova. Kombi je naleteo na motociklistu Milan Vuković (28) i usmrtio ga na licu mesta. Do udesa je došlo kada je vozač kombija R. I. pokušao da uključi sa sporednog puta.

Printscreen/Društvene mreže
Nastradali motociklista Milan Vuković

Pa onda se 16. maja zapalio i kombi, dok je pet dana ranije poginuo je motociklista Igor Nenadović (38).

Tri osobe su povređene 14. maja, u ranim jutarnjim satima. A u popodnevnim satima 10. aprila na Valjevskom putu se dogodio žestok sudar automobila i motocikla.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike