Beogradskim ulicama "juri" još jedan nesavesni vozač! Posle vožnje u kontrasmeru, stigao novi bahati trend (VIDEO)

21.05.2024

10:07

0

Autor: 24sedam

I tokom vikenda bezobzirni vozači snimljeni su širom Srbije iz kamera u vozilima

Beogradskim ulicama "juri" još jedan nesavesni vozač! Posle vožnje u kontrasmeru, stigao novi bahati trend (VIDEO)
Copyright Printscreen/ Instagram, serbialive_beograd

U naselju Višnjička banja u Beogradu juče je zabeležen snimak još jedne nesavesne vožnje ulicama glavnog grada, na kom se vidi kako je jedan vozač odlučio da putem vozi u rikverc.

Naime, izgleda da je nakon trenda vožnje u suprotnom smeru pojavio se i novi - vožnja u rikverc.

Ispod objavljenog snimka na društvenim mrežama, komentari su počeli da se nižu. Dok su neki osuđivali ovakav nemarni potez vozača, drugi su ipak posumnjali da je možda došlo do kvara na automobilu, da menjač ne radi, pa da je vozač to uradio "iz potrebe", jer drugačije nije mogao drugačije da se kreće. Međutim, to svakako nije opravdanje za to što je uradio, jer je ovakva vožnja nebezbedna u svakom slučaju.

Podsetimo, pripadnici Uprave saobraćajne policije, u saradnji sa subotičkom policijom, juče su oko 17 časova na putu Stari Žednik - Mali Beograd zaustavili su pedesetogodišnjeg muškarca iz okoline Bačke Palanke, koji je upravljao vozilom "audi" brzinom od 187,9 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje 80. Takođe, tokom kontrole je utvrđeno da se u vozilu prevozilo i desetogodišnje dete, saopšteno je iz PU Subotica.

Takođe, tokom vikenda bezobzirni vozači snimljeni su, širom Srbije, iz kamera u vozilima. Prva situacija dogodila se na putu Novi Sad - Temerin. Vozač "škode fabije" obilazi preko pute kolovozne linije, ali se ne obazire što mu auto ide u susret. Još jedna stravična scena zabeležena je na Obilaznici oko Požarevca. Vozač BMW-a vozi oko 130 kilometara na sat. 

Ugrožavanje bezbednosti u saobraćaju, nažalost, postalo je svakodnevna pojava, te se zato apleuje na sve učesnike u saobraćaju da vode računa, kako o sebi, tako i o ostalim učesnicima u saobraćaju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike