Užasna noć u Beogradu: U Borči izbodena dva mladića, žena povređena u požaru u Surčinu

18.05.2024

07:23

0

Protekle noći dežurale su 22 ekipe Hitne pomoći koje su intervenisale ukupno 119 puta, od toga 23 puta na javnim mestima

Užasna noć u Beogradu: U Borči izbodena dva mladića, žena povređena u požaru u Surčinu
Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Dve muške osobe starosti 26 i 28 godina teško su povređene noćas u napadu nožem na Trgu oslobođenja u Borči, rečeno je Tanjugu jutros u Hitnoj pomoći.

Incident se dogodio u 2.03, a nakon ukazane prve pomoći na licu mesta povređeni su kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar.

U 3.50 ekipa Hitne pomoći je intervenisala zbog požara u Surčinu, a po dolasku na lice mesta zatečena je jedna ženska osoba (70) sa lakšim povredama kojoj je ukazana pomoć.

U pet sati dogodila se saobraćajne nezgoda u ulici Kneza Višeslava u kojoj je jedan muškarac starosti 40 godina zadobio lakše povrede i on je prevezen na Urgentni centar.

Dežurni lekar je naveo da su protekle noći dežurale 22 ekipe Hitne pomoći koje su intervenisale ukupno 119 puta, od toga 23 puta na javnim mestima.

Kao i svake noći, pomoć su tražili u najvećem broju hronični bolesnici, najviše astmatičari, srčani bolesnici, hipertenzičari i psihijatrijski pacijenti.

Bilo je više poziva zbog osoba u alkoholisanom stanju, koje su vožene na detoksikaciju u VMA.

Bonus video:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike