Brat ubio brata! Godinu dana od svirepog zločina u selu Gornja Trepča: Meštane i danas podilazi jeza

24.04.2024

14:11

0

Komšije navode da su živeli složno i u miru, a da su problemi počeli kad su nesrećnoj braći umrli roditelji

Brat ubio brata! Godinu dana od svirepog zločina u selu Gornja Trepča: Meštane i danas podilazi jeza
Copyright RINA

Pre tačno godinu dana u selu Gornja Trepča kod Čačka dogodio se nezapamćen zločin, kada je Momčilo S. (55) sekirom ubio svog rođenog brata Milovana S. (58). Iako je prošlo godinu dana od zločina, meštani ovog mirnog sela, kako kažu, svaki put osete neku jezu kad prođu pored napuštene kuće u kojoj se sve dogodilo.

RINA
 

- Nakon što je tada udario brata sekirom, komšija nas je pozvao preko ograde, govoreći da brzo pozovu Hitnu pomoć. Ekipa je brzo stigla, ali nesrećnom čoveku nije bilo spasa. Nakon toga došla je policija i uhapsila počinioca, ali sekira nije odmah pronađena - prisećaju se komšije za agenciju RINA.

Oni dodaju da je bratoubica bio lečeni psihički bolesnik, da je o njemu računa vodio upravo ubijeni Milovan jer, kako kažu, tada je bio na listi čekanja da ga prime u neku u od zdravstvenih ustanova predviđenih za takve pacijente.

- Nije se ponašao baš normalno, ali opet nismo mogli ni da pomislimo da je sposoban za takav zločin. Čuli smo da je bratoubica preminuo u ustanovi u kojoj je nakon ubistva bio smešten - dodaju komšije.

RINA
 

Inače, porodica ove braće se u selo Gornja Trepča doselila s Kosova i Metohije. Komšije navode da su živeli složno i u miru, a da su problemi počeli kad su nesrećnoj braći umrli roditelji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike