Krvav zločin kakav se ne pamti: Meštani Gornje Trepče i dalje u šoku, po selu zatvoreni prozori, policijska traka i muk (FOTO/VIDEO)

25.04.2023

12:37

0

Sablasna ulica koja vodi pored mesta zločina uliva jezu meštanima

Krvav zločin kakav se ne pamti: Meštani Gornje Trepče i dalje u šoku, po selu zatvoreni prozori, policijska traka i muk (FOTO/VIDEO)
Copyright Foto: RINA

Dan nakon što se dogodio najbrutalni krvavi pir u selu Gornja Trepča kod Čačka, kada je brat, rodjenom bratu, kako se sumnja, presudio sekirom, ovim selom zavladao je muk. Sablasna ulica koja vodi pored mesta zločina, zatvoreni prozori na okolnim kućama i traka koja obeležava mesto zločina ulivaju jezu meštanima.

- Još uvek smo u šoku zbog toga što se dešilo kod naših suseda. Jeza nas prolazi svaki put kada vidimo tu kuću i montruozni zločin koji se juče dogodio. Sada samo dva policijaca obebezbedjuju mesto zločina i postavljena je traka. U krugu od 100 metara, nećete ni jednog pešaka pronaći jer su prizor jeziv. - pričaju meštani za agenciju RINA.

Foto: RINA
 

Oni dodaju da su se braća u njihovo selo doselila sa Kosova i Metohije pre određenog vremena i da su se često svađali. Muškarac koji se sumnjiči da je ubio brata bio je na psihijatrijskom lečenju, ali je pušten prošle godine.

- Brat koji je ubijen došao je sa mnom autobusom iz centra sela.Bio je u kupovini namirnica. Voleo je da popije, a da li je to bio razlog i ove svađe koja je krvavo završila ne možemo da tvrdmo. Otišao je ka kući, a kasnije smo videli ovog mlađeg kako je izleteo napolje i dozivao pomoć govoreći da mu je brat ubijen. Ekipa je brzo stigla, ali nesrećnom čoveku nije bilo spasa. Nakon toga došla je policija i uhapsila počinioca - dodaju komšije.

Foto: RINA
 

M.S. koji je osumljičen da je svog brata usmrtio sekirom, pronadjen je na mestu ovog kravog događaja. On će dalje biti procesuiran u skladu sa zakonom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike