Pogledajte munjevitu akciju hapšenja: Braću jurio šrafcigerom, a onda se pojavio policajac (VIDEO)

23.04.2024

12:15

0

Autor: 24sedam

Taksista pokušao da ubije braću iz Vranja

Pogledajte munjevitu akciju hapšenja: Braću jurio šrafcigerom, a onda se pojavio policajac (VIDEO)
Copyright Instagram printscreen/vranjecirkus.tabloid

Pokušaj ubistva u restoranu "Leon food" u Beogradskoj ulici u centru Vranja pojavio se na Instagramu, a slučaj istražuju policija i tužilaštvo.

Vranjskoj policiji pokušaj napada je prijavljen u ponedeljak oko 14 časova. Saobraćajna policija, koja je bila u blizini, reagovala je odmah, a onda su im se pridružile i kolege iz interventne ekipe.

Do incidenta je došlo kada su u taksi vozilo ušla braća čiji je otac taksista, ali nije u dobrim odnosima sa kolegom koji je bio za volanom.

Nakon rasprave, taksista je rekao da braća izađu iz auta, a izvadio je šrafciger iz kasete vozila, navodno zabrinut za svoju bezbednost.

 

 

Braća su to prijavila kao pokušaj ubistva. Policija je taksistu našla u restoranu brze hrane.

- Taksista je nasrnuo šrafcigerom na putnike, jurio ih oko auta, na kraju je mahao šrafcigerom ispred "Leon Fooda". Ugledavši policajca sa pištoljem koji se tu zatekao, počeo je da beži i ušao u prodavnicu brze hrane sa šrafcigerom, a policija ga je uspešno savladala i oduzela mu šrafciger. Napadač je pušten na slobodu - navodi se u Instagram objavi.

Saslušan je i muškarac koji je prijavio slučaj navodnog pokušaja ubistva. O svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Vranju, po čijem se nalogu radi na utvrđivanju svih okolnosti slučaja.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike